Allsvenskan södra

Ledde toppmötet med 3-0 – föll med 4-5: "Vi förtjänar poäng idag"

ANNONS

Warberg bortaslog Strängnäs med 5-4 i toppmötet: "Starkt karaktär av laget att kunna vända "

Strängnäs tog en tidigt 2-0-ledning och gick sedan upp till 3-0 i andra perioden, därefter kunde Warberg vända på steken och till slut vinna med 5-4. Resultatet gör att nu det nu skiljer elva poäng mellan tvåan Warberg och trean Strängnäs i allsvenskan södras tabell.

– Strängnäs börjar stark men tycker det kostar dem lite för mycket sista 30, då äger vi matchen och Strängnäs känns trötta. Starkt karaktär av laget att kunna vända 0-3. Skön seger, sa Warbergs tränare Johan Astbrant till Innebandymagazinet efter matchen.

Strängnäs tränare Johan Jönsson:

– Vi gör en bra match idag men det räckte inte hela vägen, vi tappar lite av matchplanen i andra perioden så vi får jobba väldigt hårt utan boll. I början av tredje åker vi på en stängning i sargen i vårt uppspel som de får kontra in en boll på och sedan missar vi i ett spelarbyte som ger dem tid att komma till skott. Vi trycker på i slutet och skapar lägen men vi får inte in bollen tyvärr. Stolt över grabbarna och jag tycker vi förtjänar poäng idag.

Du kan se alla matchens mål i spelaren ovan.

 

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Uddamålsseger för Strängnäs som besegrade Lillån IBK Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Partille tog revansch på Strängnäs

Den här artikeln handlar om: