Storvreta vann mot Warberg

Storvreta tog ännu en seger – 7-1 mot Warberg

7-1 (2-0, 3-1, 2-0) blev resultatet när Storvreta och Warberg möttes i IFU Arena på lördagen. I och med detta har Storvreta fem raka segrar i Superligan herr.

– En stabil insats där vi tar med oss 3 poäng. Nu riktar vi blickarna mot nästa match, tyckte Storvretas lagledare Kim Johansson, efter matchen.

Warbergs tränare Johan Astbrant:

– Det är en stor besvikelse att vi inte tävlar fullt ut, så Storvreta vinner rättvist. Vi får helt enkelt gratulera dem.

Storvreta spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Filip Eriksson och ett mål av Filip Langer. Efter 7.03 i andra perioden ökade Storvreta på till 4-0 genom Gabriel Kohonen.

Warberg reducerade dock till 4-1 genom Max Källerteg efter 12.23 av perioden.

Storvreta ökade ledningen till 5-1, på nytt genom Gabriel Kohonen efter 17.44. Storvreta fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Simon Götz och Ondrej Nemecek.

Storvretas Gabriel Kohonen stod för två mål och tre assists, Filip Eriksson gjorde två mål och ett målgivande pass och Filip Langer gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

För tabellens utseende betyder det här att Storvreta ligger på andra plats medan Warberg har sjundeplatsen.

Söndag 27 oktober 17.00 spelar Storvreta borta mot IBF Falun. Warberg möter FCH hemma i Sparbanken Wictory Center lördag 26 oktober 15.00.

Matchrapporter: Storvreta tog ännu en seger – 7-1 mot Warberg Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger