Foto: Adam Troy
Herrettan

Storvreta-profilen gör comeback

ANNONS

En före detta landslagsspelare med nio säsonger i Svenska Superligan på kontot plockar ner klubban från hyllan.

I helgens spelade Fredrik Holtz  med Storvretas dream team i veteran-SM. Något som visade sig vara en uppvärmning inför en stundande comeback. 

38-åringen vann tre raka SM-guld med Storvreta i början på 10-talet och han var den stora tungan på vågen när Tyskland tog sig sensationellt till VM-semifinal 2012. Förutom sex säsonger i SSL med Storvreta har Holtz även spelat med Mullsjö och Jönköping i SSL och säsongen 08/09 vann han poängligan i Mullsjötröjan.

Nu står det klart att Holtz kommer göra comeback i Herr1an för att försöka hjälpa Rosersberg/Arlanda IBK, eller RA19, kvala upp till Allsvenskan. Med sex omgångar kvar att spela av Herr1an östra Svealand så innehar RA19 en av de två kvalplatserna till Allsvenskan. Det är två poäng upp till serieledarna Tullinge och fyra poäng ner till Hässelby och Farsta.   

– Det är otroligt roligt att vi har kommit överens med Fredrik Holtz om spel i RA19. Fredrik kommer att bidra med både tyngd, rutin och massa spetsegenskaper som vi har behov av. Han är även är en riktig lagspelare som bidrar med energi och är en härlig pådrivare. Fredrik gillar vår offensiva roliga innebandy så det kommer nog visa sig direkt att han är spelsugen, säger RA19:s tränare Mårten Pederson till föreningens sociala medier. 


Highlights: Falun-Tatran Stresovice 4-6 (Champions Cup-final)

Så gick det till när tjeckiska Tatran Stresovice skrällde mot Falun i finalen.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

 

Matchrapporter: Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta RA19 vände underläge till seger Målfest när RA19 krossade Täby FC i Rosershallen Seger för Hässelby i toppmötet med RA19

Den här artikeln handlar om: