Foto: Adam Troy
#ibsilly

Ny tjänst för SSL-jumbons huvudtränare

ANNONS

Trots att Hagunda ligger sist i Svenska Superligan så får tränaren utökat förtroende i flera år framöver.

Det finns olika sätt att agera när laget halkar efter i tabellen och riskerar att åka ur. Tidigare i veckan så valde Moras damer i SSL att sparka sin tränare och ersätta honom med en ny inför helgens bottenmöte. Mora ligger precis över nedflyttningsstrecket men med lika många poäng som de som ligger precis under. 

Hagunda som ligger sist i herrarnas SSL, med sju poäng upp till säker mark, valde en helt annan väg att gå jämfört med Mora. Hagunda befordrade istället sin huvudtränare Martin Dahlgren och gav honom ett nytt treårskontrakt. Till kommande säsonger är han inte bara huvudtränare utan även manager för laget.  

Han har gjort ett stort jobb, med tuffa förutsättningar. Vi i Hagunda IF har alltid varit extremt nöjda med Martins prestationer och hans fantastiska engagemang och vår målsättning har varit att bygga långsiktigt med Martin som huvudansvarig för herrlaget. Trots att ett par etablerade SSL-lag har varit intresserade av Martins tjänster har tydligt visat att han vill vara med och utveckla Hagunda IF och bygga ett starkt lag över tid. 

Sportchef Tobias Andersson om kontrakteringen:

– Det känns otroligt bra att få med Martin på lång sikt i vår fortsatta satsning. Det var viktigt för både oss och Martin. Martin är otroligt dedikerad och gör ett stort jobb med att utveckla och förbereda laget. Känns också helt rätt att ge Martin ett större ansvar för truppbygget kommande år.


TV: Sam Madani gjorde succé i comebacken – förgäves

Svarade för ett hattrick i sin första match sedan återkomsten när nygamla laget Järfälla Bele förlorade mot Djurgården med 4-7.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Den här artikeln handlar om: