Foto: Per Wiklund
SSL (Dam)

KAIS Mora bryter med tränarna - ersättaren är klar

ANNONS

Ulf Hallstensson och Lars-Olov Olsson har gjort sitt som tränare i SSL-laget KAIS Mora.

Nykomlingen KAIS Mora ligger som väntat i bottenskiktet av SSL-tabellen. Nu väljer klubben att göra förändringar i tränarstaben, avslöjar Expressen. Huvudtränaren Ulf Hallstensson får inte fortsatt förtroende och även assisterande tränaren Lars-Olov Olsson lämnar.

Hallstensson hade ett möte med klubbens ordförande Anders Forsberg under måndagskvällen.

– Det var ett kort möte. Det handlade om att vi går skilda vägar. Varken jag eller min stab har vetat någonting. Vi har inte fört någon dialog, säger Hallstensson till Expressen och fortsätter:

– Jag har varit med tillräckligt längre för att veta att man alltid hänger lite löst och att det är styrelsen som bestämmer. Det är ett resultatbaserat uppdrag. Vi ligger där nere där vi kanske ska ligga. Jag känner ändå att jag och staben gjort det vi har kunnat med ett icke flygfärdigt SSL-lag. Vi har varit på uppgång i slutet som alla märkt. Därför kommer det som en blixt från klar himmel.

Ersättaren är meriterad. Bruno Lundberg, som var tränare i Endre så sent som förra säsongen och som denna säsong har coachat AIK i allsvenskan, tar över KAIS Mora redan till lördagens viktiga bottenmöte med Åkersberga.

– Vi vill få in ny röst som kan ge laget en nystart. Vi är övertygade om att han är rätt person, säger KAIS Moras ordförande Anders Forsberg.


TV: Sam Madani gjorde succé i comebacken – förgäves

Svarade för ett hattrick i sin första match sedan återkomsten när nygamla laget Järfälla Bele förlorade mot Djurgården med 4-7.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Kais Mora Seger för Kais Mora med 9-7 mot Kalmarsund Storseger för Pixbo Wallenstam borta mot Kais Mora Målfest när Thorengruppen krossade Kais Mora i Thoren Arena Efterlängtad seger för Karlstad – steg åt rätt håll mot Kais Mora

Den här artikeln handlar om: