Foto: Adam Troy
Sam Madani

Sam Madani om att lämna AIK: "Ett bra tags funderande"

ANNONS

Nya målsättningen: "Hjälpa Oscar att vinna poängligan, det är hans tur nu"

Idag möttes AIK och Nykvarn i herrarnas SSL, där Solnalaget drog längsta strået med 2-1 efter straffar. Med på planen fanns Helmer Hernegran och Oscar Kristensen i varsitt lag, de som tillsammans med Sam Madani tidigare bildade den fruktade förstakedjan i Bele Barkarby.

Även Madani kunde ha varit med på planen i AIK-tröjan men valde för en tid sedan att ta time out, och nyligen blev det officiellt att han ska spela för Järfälla Bele i allsvenskan. Orsaken till hans time out vill han inte kommentera.

– Det kändes som rätt beslut helt enkelt efter ett bra tags funderande, säger Sam Madani till Innebandymagazinet om att lämna AIK för Järfälla Bele.

Du har även kontrakt över nästa säsong i Bele. Fick innebandysverige bara se Sam Madani 11 matcher i SSL eller har du planer på en ny satsning framöver?

– Jag tar en säsong i taget, vi får se om man ens spelar innebandy nästa år, börjar som sagt komma upp i åren nu. Annars lockar väl division 4-spel, den serien jag inte gjort poäng i ännu.

Det blev 19 poäng (8+11) för dig på de 11 matcherna. Vad är ditt samlade intryck av SSL efter att ha provat på det?

– Inte riktigt tänkt och funderat så mycket på det förutom att allt är snäppet upp och helt annan intensitet, och spelet går betydligt snabbare.

Tror du att Oscar Kristensen fortfarande är lite sne på att du lämnade Bele med tanke på att han gick till Nykvarn på dubbellicens nu när du var på gång tillbaka?

– Haha, det tror jag inte, det surret han haft med dem har nog pågått längre tid än så och hans prio kommer vara Bele om jag förstått det rätt.

Kommer vi få se er två tillsammans igen i Bele och vem vill du helst ha in som tredjelänk isåfall?

– Ja, förhoppningsvis blir det så och skulle det bli så, så har vi ju spelat med Philip Blyberg tidigare innan vi spelade med Helmer.

Vad är din personliga målsättning med resterande matcherna för Bele?

– Målet är väl att försöka hålla sig kvar och försöka hjälpa Oscar att vinna poängligan, det är hans tur nu.


TV: Här slår Pixbo ut Storvreta på straffar

Se hela straffläggningen från semifinalen i Svenska Cupen.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Pixbo utklassade AIK på hemmaplan Målfest när Kalmarsund krossade AIK i Solnahallen IBF Falun ryckte i sista perioden och vann mot AIK Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Storseger för Storvreta borta mot AIK

Du kanske även vill läsa:
AIK drog det längsta strået
AIK drog det längsta strået
TV: Två ribbskott från Andreas Stefansson - i samma byte! Den här artikeln handlar om: