Notification

Stjärnorna spelar med nya CARBSKIN RED i VM

Moa Andersson och Ellen Rasmussen har hittat sin favorit - ny klubba från Unihoc har världspremiär på fredag.

Sedan Unihocs CARBSKIN-modell lanserades under säsongen 2018/19 har de varit marknadens ledande lättviktsklubbor och de har släppts i flera olika varianter och färger. Klubborna har en mycket låg vikt som i kombination med en kraftfull konstruktion och utmärkt hållbarhet gör CARBSKIN till ett mycket populärt klubbval bland såväl elitspelare som motionärer.

I samband med att dam-VM i Singapore nu börjar så släpper Unihoc en ny variant av den omtyckta klubban. Den nya modellen heter CARBSKIN RED EDITION och kommer i både 29-flex och 26-flex. Det välkända kolfibermönstret som numera är ett signum för CARBSKIN-klubborna är denna gång infärgat i en exklusiv röd färgnyans som verkligen fångar ögat.

29-flexmodellen har ett EPIC-blad i den nya bladfärgen som heter Radiant red och som ger en försmak på nästa års klubbkollektion från Unihoc, medan 26-flexmodellen lanseras med ett vitt EPIC-blad. Båda modellerna är tillverkade i den alltmer populära bladplasten FEATHER LIGHT PP.

Klubborna kommer att finnas i butiker runtom i världen från och med fredag, och kampanjen frontas av Unihocs två världsspelare Ellen Rasmussen och Moa Andersson som finns på plats i nere i Singapore för att representera Sverige i VM.

”Det är alltid roligt att släppa nya klubbor på marknaden. Extra roligt att göra det i en klubbserie som vi vet är väldigt omtyckt av våra spelare, och som många har sett fram emot. Att sedan kunna kombinera detta med ett VM som skyltfönster är för oss på Unihoc självklart väldigt roligt. VM är för oss en av årets höjdpunkter och detta är en utmärkt möjlighet att sprida både sporten och Unihoc som varumärke på den internationella scenen”, säger Johan Jihde på Unihoc.

Nya EPIC CARBSKIN RED EDITION ingår i CARBSKIN CLASSIC-serien och väger endast 187 g (i 96 cm) och kommer i två flexer och i flera olika längder för att passa alla typer av spelare. Flex 29 kommer i längderna 96 och 100 cm, medan flex 26 kommer i längderna 96, 100 och 104 cm.

EPIC CARBSKIN FL 29 RADIANT RED
EPIC CARBSKIN FL 26 RADIANT RED
Du kanske även vill läsa:
Nya målvaktsskon: UX GOALIE white/black
Nya målvaktsskon: UX GOALIE white/black
CARBSKIN SLIM - nya tunna lättviktsklubban från Unihoc
CARBSKIN SLIM - nya tunna lättviktsklubban från Unihoc
Väskor i återvunnet material visar Unihocs hållbarhetsarbete
Väskor i återvunnet material visar Unihocs hållbarhetsarbete