Notification

Väskor i återvunnet material visar Unihocs hållbarhetsarbete

Hållbarhet i fokus när nya UNIHOC CLASSIC BAG COLLECTION presenteras.

Blå är den genomgående färgen i Unihocs nya kollektion för säsongen 2023/2024. Det gäller även de nya väskorna i UNIHOC CLASSIC BAG COLLECTION. Ryggsäcken har två praktiska fack där du har gått om plats för skor och träningskläder. Det finns även fack med plats för två klubbor för att smidigt kunna ta med all din utrustning till träningen. Klubbfodralet finns i två storlekar, junior och senior, med plats för upp till fyra klubbor. Ryggsäcken och klubbfodralen är gjorda av återvunnet material som en del i Unihocs hållbarhetsarbete.

– Våra produkter är kärnan för vårt varumärke, och det är här vi har vårt huvudfokus. Processen för att bli ett mer hållbart företag börjar med produktsortimentet och vi adderar nu fler och fler artiklar som har vi har ett uttalat ECO-fokus på. När vi designar våra produkter så jobbar vi alltid mot det bästa hållbara alternativet, både gällande material och förpackning. Allt som produceras i världen har på något sätt en påverkan på miljön och lämnar ett koldioxidavtryck. Därför är våra nya väskor gjorda av återvunnet material, berättar Johan Jihde, varumärkesansvarig på Unihoc.

Det är inte bara den nya väskkollektionen UNIHOC CLASSIC som är gjord av återvunnet material. De populära väskorna RE/PLAY är också tillverkade av återvunnet material precis som de nya skyddsfodralen som alla glasögon levereras i.

Unihoc har alltid legat i framkant när det kommer till utvecklingen av innebandysporten. Genom åren har detta framförallt lett till framtagandet av nya klubbor, nya råmaterial, implementering av nya produktionsmetoder och andra tekniska framsteg till fördel för sporten. Varumärkets ambition är nu att fortsätta på samma sätt inom hållbarhetsområdet och leda utvecklingen inom en rad olika områden för att bidra till en mer hållbar framtid.

Du kanske även vill läsa:
Ny design på världens lättaste klubba: Unihocs EVOLAB
Ny design på världens lättaste klubba: Unihocs EVOLAB
Stjärnorna har hittat sina SUPERSKIN-favoriter från Unihoc
Stjärnorna har hittat sina SUPERSKIN-favoriter från Unihoc
Stilren design på Unihocs målvaktsserie ALPHA
Stilren design på Unihocs målvaktsserie ALPHA