Foto: Bejto Demiri
SSL (Herr)

SSL-tränaren tar time-out på obestämd tid

ANNONS

Kalmarsunds huvudtränare i herrlaget, Viktor Gustavsson, tar en time out.

Av hälsoskäl tar Viktor Gustavsson en time-out på obestämd framtid från sin roll som huvudtränare i FBC Kalmarsund. ”VG” som nu blir sjukskriven har valt att uttala sig om situationen, skriver Kalmarsund i ett pressmeddelande. 

– Jag har under den senaste tiden haft problem med mitt eget mående vilket gått ut över både familj och arbete. Det har tärt hårt, och då jag inte lyckats vara den viktiga stöttepelaren jag behöver vara varken hemma eller som elittränare så har måendet gått stadigt nedåt och nu nått till en gräns. Med det sagt blir valet enkelt och mitt fokus ligger nu enkom på att min familj och jag ska må så bra som möjligt igen.

Kalmarsund har haft en tuff inledning på säsongen och på nio matcher har man spelat in 12 poäng. En poängskörd som placerar smålänningarna på en åttonde plats. 

– Laget kommer fortsättningsvis ledas av Christian Guntsch och Martin Forman. Som en del av detta ber vi omgivningen visa ”VG” och hans familj respekt och eventuella frågor hänvisas därför till Patrik Klockare Bäck, avslutar Kalmarsund pressmeddelandet. 


TV: Chrull & Traktorn synar Sveriges VM-trupp

Christian "Chrull" Svensson och Jonas "Traktorn" Hansson snackar upp VM i Singapore: "Hon kan bli viktigaste spelaren för Sverige"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

 

Matchrapporter: Tre poäng för Kalmarsund hemma mot JIK Storvreta upp i topp efter seger mot Kalmarsund Växjö upp i topp efter seger mot Kalmarsund Linköping avgjorde med fem mål i tredje perioden Tungt för IBF Falun – Kalmarsund bröt fina vinstsviten

Den här artikeln handlar om: