#ibsilly
Foto: Roland Osbeck
#ibsilly

Lämnade Nykvarn – presenteras nu av nytt lag

ANNONS

André Lindman återvänder till moderklubben: "Han är och har alltid varit en poängspelare av rang"

Tullinge, som i våras åkte ur allsvenskan men som nu toppar Herr1an Östra Svealand, gör klart med en återvändare: André Lindman är tillbaka i Tullinge och spelar med laget resten av säsongen.

Lindman, född 1988, har Tullinge som moderklubb och han debuterade i A-laget redan som 14-åring, detta i vad som idag är division 1.  

Han har gjort flera vändor i klubben sedan dess och har under karriärens gång även hunnit spela i SSL med Balrog samt i allsvenskan med Visby, Huddinge, Onyx, Salem och senast Nykvarn. 

Han gjorde 15 matcher för de sistnämnda säsongen som gick och svarade då för nio poäng. Innan dess snittade han mellan en till två poäng per match i allsvenskan.

– Jag är självklart väldigt nöjd med att få hem André till laget och FBI Tullinge, säger sportchefen Jacob Ericsson till Tullinges sociala medier.

– Han är och har alltid varit en poängspelare av rang och kommer spetsa till vår redan starka trupp ytterligare. André har också samlat på sig värdefull rutin och erfarenhet genom åren han varit iväg från Tullinge. Allt detta sammantaget kommer bli oerhört viktigt för oss under andra halvan av säsongen.

Lindman gjorde comeback i Tullinge under torsdagskvällen när Tullinge förlorade åttondelsfinalen i Bäst i Stan mot Värmdö med 3-2, där svarade 35-åringen för ett mål. Nedan kan du se hur det såg ut och lät när Lindman presenterades:


TV: Chrull & Traktorn synar Sveriges VM-trupp

Christian "Chrull" Svensson och Jonas "Traktorn" Hansson snackar upp VM i Singapore: "Hon kan bli viktigaste spelaren för Sverige"


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Tullinge vann toppmötet mot RA19 Rabi Kahlaji tvåmålsskytt för Nyköping i segern mot Tullinge Tullinge tog hemmaseger mot Hässelby Farsta vann efter sen kvittering mot Tullinge Tullinge tog hemmaseger mot Täby FC

Den här artikeln handlar om: