Allsvenskan västra/södra

TV: Så gick det i Göteborgsderbyt i allsvenskan

Se alla målen från derbyt mellan Lindås och Lindome i allsvenskan södra som slutade 2-6.

Det hjälpte inte att Lindås plockade in ett hemligt nyförvärv inför matchen man åkte på sin fjärde förlust ändå.

– Spelmässigt gör vi en helt okej match men det handlar om att göra mål och det är Lindome bättre på. Sista tre släpper vi i öppen kasse, men det är inte där det avgörs, säger Lindås tränare Anders Nilsson till Innebandymagazinet.

Lindome tog ledningen med 2-0 efter första perioden sedan reducerade Lindås i andra perioden till 1-2 innan Lindome utökade ledningen till 1-3 i början på tredje. Med drygt tre minuter kvar att spela gjorde Lindås 2-3 men sedan avgjorde Lindome med tre mål i öppen kasse när Lindås jagade kvitteringen. Matchhjältar i Lindome blev nyförvärvet Sanna Browaldh som låg bakom fyra av målen i sin fjärde match samt lagkaptenen Amanda Lööv Miljevic, som gjorde tre poäng.

Se alla målen i klippet ovan.

Matchrapporter: Lindome klart för kval till Superligan Tungt besked för Lindås – åker ur serien Lindome avgjorde i sista perioden och vann mot Partille D1 Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Tuff match slutade med seger för Lindome mot Fristad