Kungälv vann mot Träslövsläge IF
Montage
Matchrapport

Hugo Runerås i form när Kungälv vann mot Träslövsläge

ANNONS

Hemmalaget Kungälv tog hem de tre poängen efter seger mot Träslövsläge i division 1 västra Götaland herr. 8-5 (2-1, 2-1, 4-3) slutade matchen på söndagen.

– En skön seger med tanke på den jämna tabellen. Det kunde dock gått annorlunda då vi inte alls var på tårna i första och början på andra perioden där Ljungberg i målet räddade oss. Vi beslutade oss för en tidig timeout och efter det fick vi bättre ordning på grejorna och vann nog rättvist till slut, tyckte Kungälvs tränare Thomas Hammar Andersson, efter matchen.

Vinsten mot Träslövsläge innebär att Kungälv har fyra segrar i rad på hemmaplan.

Kungälv startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Erik Andreasson och Hugo Runerås innan Träslövsläge svarade och gjorde 2-1 genom Nils Eliasson. Även i andra perioden var det Kungälv som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 4-2.

Kungälv vann också tredje perioden 4-3 och ställningen efter tre perioder var 8-5.

Det här betyder att Kungälv ligger på tredje plats i tabellen, och Träslövsläge är på nionde plats.

Kungälv tar sig an Zenith i nästa match borta lördag 18 november 14.00.

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Felix Jansson och Victor Wennroth målskyttar när Zenith förlorade Kungälv tog revansch – 6-2 mot Pixbo Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge

Den här artikeln handlar om: