Träslövsläge IF förlorade mot Skoghall

Bortasegern mot Träslövsläge förlänger sviten för Skoghall

Det går fortsatt bra för Skoghall i division 1 västra Götaland herr. På söndagen mötte laget Träslövsläge i Brearedshallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Träslövsläge blev 7-3 (4-0, 0-0, 3-3).

Skoghall spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Andreas Jansson, Erik Hjalmarsson, Elias Hallström och Håkon Bråten Groth.

Andra perioden blev mållös. Tredje perioden slutade 3-3 och Skoghall vann matchen med 7-3.

Andreas Jansson gjorde två mål för Skoghall och ett assist, Albin Englöw stod för tre poäng, varav ett mål och Henrik Österås gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Träslövsläge har nu fyra poäng och Skoghall har tolv poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Nästa motstånd för Skoghall är Kungälv. Lagen möts onsdag 25 oktober 19.00 i Hammarö Arena.

Matchrapporter: Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Felix Jansson och Victor Wennroth målskyttar när Zenith förlorade Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge