Lindås Rasta vann mot Träslövsläge IF

Målfest när Lindås Rasta krossade Träslövsläge i Lindås Waves Arena

Lindås Rasta hade inga problem med Träslövsläge i division 1 västra Götaland herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 13-1 (4-1, 3-0, 6-0).

– En stabil seger där vi gör jobbet över 60 minuter. Skönt att göra lite mål men det finns samtidigt mycket att förbättra, kommenterade Lindås Rastas tränare Daniel Calebsson.

Det här innebär att Lindås Rasta nu har fyra segrar i följd i division 1 västra Götaland herr.

Lindås Rasta var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-1.

I andra perioden var Lindås Rasta starkast och gick från 4-1 till 7-1 genom mål av Adam Thyselius, Lucas Dahlström och Kalle Hugosson. Lindås Rasta var långt ifrån nöjt där. Lindås Rasta fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 13-1. Målen i sista perioden gjordes av Marcus Kennemyr, som gjorde två mål, Danny Estrella-Näslund, Anton Dahlström, Gustav Andersson och Kalle Hugosson.

Lindås Rastas Kalle Hugosson stod för två mål och två assists, Lucas Dahlström gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Adam Thyselius gjorde två mål och ett målgivande pass.

För Lindås Rasta gör resultatet att laget nu ligger på första plats i tabellen, medan Träslövsläge är på nionde plats.

Lindås Rasta tar sig an Zenith i nästa match borta lördag 21 oktober 14.00.

Matchrapporter: Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Felix Jansson och Victor Wennroth målskyttar när Zenith förlorade Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge