Foto: Idrottsfoto
Allsvenskan

Nya beskedet om Alexander Rudd

ANNONS

"Gick inte ens för fullt" - så är läget med stjärnan inför premiären.

Tidigare rapporterades det att Gävles storstjärna Alexander Rudd hade missat hela försäsongen.

Men i tisdags gjorde den meriterade profilen en efterlängtad comeback och visade direkt att formen är god. Rudd gjorde hattrick i 9-4-vinsten mot Runsten i DM-finalen.

– Det betyder massor för oss och honom. Han är hel och tillbaka, han mår bra och axeln känns okej. Han gick inte ens för fullt i finalen utan kände mest efter. Han har knappt tränat innebandy sedan augusti så det ser bra ut, säger tränaren Viktor Matsenius till Gävle Dagblad.

Premiären närmar sig, på söndag ställs Gävle mot nykomlingen Tyresö Trollbäcken. Förra säsongen skilde det två divisioner mellan lagen.

– Trots att de kommer nerifrån har de en hel hög med spelare som har spelat i SSL. Hamnar man i deras tempo kommer de att bli giftiga. Men driver vi upp tempot som vi kan ska vi vinna den, även om det blir tufft så går vi för tre poäng.


TV: Visbys tränare tippar Allsvenskan Norra

Joakim Bandholtz: "Dalen är egentligen favoriter, men..."


Matchrapporter: IBF Borlänge avgjorde tät match mot Gävle GIK i tredje perioden Förlust för Gävle GIK mot Järfälla Bele med 7-11 Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Efter sex förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Gävle GIK

Du kanske även vill läsa:
Tippar: Så slutar Allsvenskan Norra 2023/24
Plus Tippar: Så slutar Allsvenskan Norra 2023/24
TV: Visbys tränare tippar Allsvenskan Norra
Betyg på alla 270 spelare i Allsvenskan Norra (Herr)
Plus Betyg på alla 270 spelare i Allsvenskan Norra (Herr)
Den här artikeln handlar om: