#ib24silly
Foto: Roland Osbeck och Per Wiklund
#IB24SILLY

SSL-laget kan ha avslöjat en ny spelare

ANNONS

Allsvenska backen står registrerad hos Hagunda på IBIS.

Hagunda, som slutade på en tolfteplats i SSL säsongen som gick, har under sommaren presenterat sju nya spelare (sammanställning finns längst ner i artikeln). Nu kan den åttonde vara på väg – Innebandymagazinet kan nämligen berätta att det finns en spelare som registrerats hos Hagunda på innebandyns databas IBIS.

Spelaren det handlar om är Johan Gunnarsson. Backen har tillhört Älvsjö sedan 2018/19 och spenderade förra säsongen i Allsvenskan, där blev det 8 poäng (3+5) på 19 matcher. Övriga klubbadresser inkluderar Djurgården samt både Rosersberg och Arlanda, två klubbar som sedan dess slagits ihop till en.

Johan Gunnarsson Foto: Roland Osbeck

Att en spelare står registrerad hos en ny klubb innebär inte per automatik att ett klubbyte har genomförts, men i de flesta fallen är det en indikation på det. Exempelvis kunde Innebandymagazinet berätta om Axel Veress övergång från Lillån till Skälby innan den blev officiell, då Veress stod registrerad hos de sistnämnda på IBIS.

Uppdatering: Hagunda ger besked om Gunnarsson


TV: Fem (!) assists av Billy Nilsson i träningsmatchen

Stjärnan plockade fram passningsklubban i matchen mot Alunda som Gävle vann med 9-4.



ANNONS

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Den här artikeln handlar om: