Foton: Per Wiklund
SSL (Herr)

Sågningen: "Hagunda kommer totalt sist"

ANNONS

Poddprofilen: "Jag kan inte se att de tar mer än tio poäng"

Läs även: Bekräftat: Två nyckelspelare lämnar Hagunda

Populära innebandypodden PMD har släppt sitt premiäravsnitt för den nya säsongen. Under uppsnacket inför SSL 2023/24 tar man bland annat upp Hagunda, som tappat många av sina nyckelspelare från förra säsongen, och Albin Skur tippar att man blir en tydlig jumbo.

– Hagunda kommer totalt sist. Jag kan inte se något annat. All respekt till Hagunda. Gräsrotsförening, lite kvartersklubb, kommit upp och hållit sig kvar när Sirius är borta. Jätteimponerande. Men jag kan inte se att de tar mer än tio poäng. De hade jobbigt förra året och har tappat sina bästa spelare. De har Adam Nilbrink med bindeln nu, fantastisk back, men annars är det inte mycket, säger Skur i podden.

Poddkollegan August Spångberg poängterar att man har värvat ett par spelare från Storvreta.

– Det har visat sig lyckosamt tidigare. Vi har sett när Jakob Drews lämnade, och det har funnits fler spelare som inte har färgat Storvreta och som när de har varit i ”Vreta” känts ganska kalla, men som har visat sig i grund och botten vara jäkligt skickliga spelare, som i ett mindre och lite sämre lag får en större roll och där blomstrar. Jag kan ändå se att Johannes Rönnmark kan smälla in sina baljor. Men sedan är jag med dig, Albin, de kommer få en jäkligt tuff säsong, säger Spångberg.

Lyssna på hela avsnittet här.


TV: Fem (!) assists av Billy Nilsson i träningsmatchen

Stjärnan plockade fram passningsklubban i matchen mot Alunda som Gävle vann med 9-4.


Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Storvreta har fem raka segrar – vann mot Hagunda med 11-5 Mullsjös seger spiken i kistan för Hagunda – som åker ur serien Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Du kanske även vill läsa:
Bekräftat: Två nyckelspelare lämnar Hagunda
Bekräftat: Två nyckelspelare lämnar Hagunda
Den här artikeln handlar om: