Notification

Oxdogs grepplindor uppgraderade: "Ger bättre prestanda direkt"

Bättre grepp, klibbighet och prestanda i fokus på Oxdogs grepplindor 2023/24.

Tillverkaren Oxdog släpper många produktnyheter inför den nya innebandysäsongen. Henri Keränen, marknads- och kommunikationsansvarig på Oxdog, berättar om några fokusområden.

– Vi har lyssnat på våra kunder om produkterna och tagit några beslut baserat på det. Till exempel när det gäller färger, som den gröna på Ultimatelight HES, och alternativ till klubbor som nya Hyperlight HES 27 103cm in Round. Det är några av sakerna som har varit efterfrågat. Också när det gäller storlek på byxor för målvakter och några andra mindre detaljer har blivit uppdaterade, säger Henri Keränen till Innebandymagazinet.

Ett annat viktigt område som Oxdog har utvecklat är grepplindorna.

– Det är bättre grepp på varenda klubba, bättre prestanda direkt!

Oxdog har fyra olika grepplindor som är aktuella till säsongen 2023/24 varav Supertech är den mest populära tillsammans med Touch. Supertech köps i tvåpack för bästa pris och finns i grå färg. För den som vill ha fler färgalternativ passar Touch-serien bättre, utöver grå finns den även i rosa, vit och svart. Sedan finns också Ultralight som är tunnare och hårdare än Oxdogs andra grepplindor, för att få maximal känsla till skaftet. Pure har en slät och lite klibbig yta för bra grepp.

 

SUPERTECH

 

TOUCH

 

ULTRALIGHT

 

PURE

Du kanske även vill läsa:
Guldvit elegans på Avox och FSL (FastShootLight)
Guldvit elegans på Avox och FSL (FastShootLight)
Oxdogs nya färgval: Bleached Red
Oxdogs nya färgval: Bleached Red