Notification

Guldvit elegans på Avox och FSL (FastShootLight)

Två av Oxdogs hetaste bladmodeller får en ny och efterfrågad design.

Tillverkaren Oxdog släpper många produktnyheter inför den nya innebandysäsongen. Henri Keränen, marknads- och kommunikationsansvarig på Oxdog, berättar om några fokusområden.

– Vi har lyssnat på våra kunder om produkterna och tagit några beslut baserat på det. Till exempel när det gäller färger, som den gröna på Ultimatelight HES, och alternativ till klubbor som nya Hyperlight HES 27 103cm in Round. Det är några av sakerna som har varit efterfrågat. Också när det gäller storlek på byxor för målvakter och några andra mindre detaljer har blivit uppdaterade, säger Henri Keränen till Innebandymagazinet.

En populär design är färgkombinationen vit/guld, som den här säsongen finns som alternativ till bladmodellerna Avox och FSL (FastShootLight). Se bilder nedan!

AVOX

Om Avox: Blad med 9,5 mm skålning och aggressiv öppen vinkel på bladytan för bättre skott. Styv häl, övre ram och särskilda ribbor i främre delen för enkel och smidig "ficka"-modifiering. Kolfiberförstärkta blad ger mer kraft och noggranna skott. Det är den ultimata bladteknologin för lättviktighet och prestanda!

 

FSL (FastShootLight)

Om FSL: Mycket lätt skottblad med en fantastisk bollkontakt. Unik dubbelkolfiber (MBC2) för maximal lättvikt vs styvhet. Den övre kolfiberdelen är anpassad för ännu bättre torsiostyvhet. Maximal lättvikt med de bästa egenskaperna hos Avox- och OptiLight-blad. Utmärkt för skott. Stor skålning på 9,5 mm för en trevlig känsla och bra bollkontakt.

Du kanske även vill läsa:
Oxdogs nya färgval: Bleached Red
Oxdogs nya färgval: Bleached Red