Notification

Oxdog presenterar sina åtta klubbserier 2023/24

Oxdog är en av världens mest populära tillverkare av innebandytrustning. Till säsongen 2023/24 har man klubbor i åtta olika serier.

ULTIMATELIGHT HES

Extremt lätt HES-skaft. Rekordsnabb skaftreaktion i denna viktklass tack vare HP2700-kolfiber med högt tryck, vilket även syns visuellt på skaftet. En av de lättaste och snabbaste klubborna i världen, utrustad med det unika FSL (FastShootLight) MBC2-bladet, som har en mycket speciell dubbel-kolfiber och den nya gröna färgen.


HYPERLIGHT HES

Oxdogs mest sålda superlight-klubba! Högteknologiskt HP2500-kolfiber med högt tryck ger en hög prestanda, utrustad med det superlätta (66 gram) OptiLight-bladet och den lätta LC-skaftänden. Hyperlight HES är avsedd för spelare som kräver det allra bästa. Nu i ny blekröd färg. 103 cm-skaft finns nu tillgängligt som Sweoval och Round-versioner på spelarnas begäran.


ULTRALIGHT HES

Oxdogs mest populära lättviktsklubba! Om du letar efter bästa prestanda är Ultralight HES klubban för dig. Ett skaft med balans, känsla och kraftfullhet. Ultralight HES-kollektionen har en elegant färgkombination av vit och guld den här säsongen, vilket även används i FSL(FastShootLight)-bladet. 


VX HES

Dynamisk skottklubba med triangulär form och präglat X för hårda och precisa skott. Triad-X-formen minskar böjningen för bästa skottprestanda. Utrustad med Oxdogs klassiska skottblad Avox i aprikosfärg.


SENSE HES

En lättviktskollektion med OptiLight-blad i kopparfärg. Oxdogs OptiLight-blad är ett av de lättaste bladen i världen. Även överlånga 108 cm-versioner finns tillgängliga (ej IFF-godkända).


FUSION LIGHT

En bred serie som är både lätt och kraftfull tack vare Oxdogs lätta skaftteknologi. Inkluderar Avox-bladet och LC (Light Cap). Lätt skaft finns även i 32-modell. De minsta klubborna levereras med en förhookad juniorversion av Block-bladet. 


ULTRAFORCE

För alla typer av spelare! En utmärkt kombination av kraftfullt Avox-blad med 9,5 mm konkavitet och en skaftkonstruktion med medium-snabbhet som är tillverkad av kompositmaterialet R600.


CROSS

Klubba som passar alla typer av spel! Har det klassiska Block-bladet. Förhookad och lätt att spela med. Finns som en modell med flex 28, 101 cm lång och runt skaft.

Du kanske även vill läsa:
Guldvit elegans på Avox och FSL (FastShootLight)
Guldvit elegans på Avox och FSL (FastShootLight)
Oxdogs nya färgval: Bleached Red
Oxdogs nya färgval: Bleached Red