Notification

Bli innebandyns Messi med G.O.A.T. Supersonic HES 27

Sätt skotten rätt med bäst precision och högsta hastighet.

Oxdog presenterar sin senaste nyhet på marknaden av innebandyklubbor. Med G.O.A.T. Supersonic HES 27 har fokus varit på att utveckla ett skaft med väldigt snabb reaktion, på ett sätt som aldrig gjorts tidigare på ett lättviktsskaft.

– Superlätt klubba med ytterst snabb och distinkt skaftreaktion för att sätta skotten rätt med bäst precision och högsta hastighet, säger Oxdogs Joacim Bergström till Innebandymagazinet.

Oxdog har utvecklat en helt egen kolfiber i denna modell. HP3000 HES Carbon reagerar snabbare och ger mer kraft och snabbhet till skotten utan att det gör avkall på precisionen. Gulddesignen matchar fint med FSL(FastShootLight)-bladet med de två guldiga karbonplattorna och klubbfodralet G.O.A.T.

Mitt under fotbolls-VM är det många som kopplar begreppet G.O.A.T (Greatest Of All Time) med Lionel Messi. Igår ledde han Argentina till VM-final och många är överens om att han är den bästa fotbollsspelaren genom tiderna. 

Kan man rentav bli ”innebandyns Messi” med G.O.A.T. Supersonic HES 27?

– Yes, vill man ha det bästa och utveckla sitt spel ännu snabbare är detta en perfekt klubba. Den premierar snabba handledsskott, ger en säker och superskön känsla, FSL med dubbel karbon gör det hela perfekt, säger Joacim Bergström.

G.O.A.T. Supersonic HES är en Limited Edition-modell och finns ute hos alla välsorterade specialister och butiker.

Du kanske även vill läsa:
Världspremiär för Oxdogs unika och innovativa padelrackets
Världspremiär för Oxdogs unika och innovativa padelrackets