Klockarbergets BK spelade lika mot Örnsköldsvik IBF

Delad pott för Klockarbergets BK och Örnsköldsvik IBF

Hemmalaget Klockarbergets BK och Örnsköldsvik IBF spelade oavgjort i Allsvenskan norra/östra dam, 5-5 (1-1, 2-1, 2-3, 0-0) på lördagen.

Första perioden var jämn. Örnsköldsvik IBF inledde bäst och tog ledningen genom Tindra Byström efter 5.32, men Klockarbergets BK kvitterade genom Maja Medelberg efter 10.59. Efter 1.06 gjorde Klockarbergets BK 2-1 genom Maja Blom.

Örnsköldsvik IBF kom tillbaka, och gjorde 2-2 genom Tindra Bylund tidigt i andra perioden och gav visst liv till matchen igen.

Klockarbergets BK tog ledningen med 3-2 genom Anna Östman efter 8.28. I tredje perioden var det Örnsköldsvik IBF som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter tre perioder var 5-5.

Fjärde perioden blev mållös.

Klockarbergets BK har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Örnsköldsvik IBF har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Klockarbergets BK:s andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Klockarbergets BK ligger på sjätte plats i tabellen, och Örnsköldsvik IBF är på femte plats.

I nästa omgång har Klockarbergets BK Dalen hemma i Baldershallen, söndag 27 november 13.00. Örnsköldsvik IBF spelar hemma mot Gamla Stan lördag 26 november 16.00.

Matchrapporter: Emma Sarkkinen het när IBK Dalen besegrade Örnsköldsvik IBF Örnsköldsvik IBF nollade Gamla Stan – vann med 4-0 Örnsköldsvik IBF hade målfest borta mot IBF Dalen Målfest för Örnsköldsvik IBF hemma mot IBK Luleå Sundsvalls IBF:s fina svit håller i sig efter 3-2 mot Örnsköldsvik IBF