Foto: Lindås IBK
#ibsilly

Två spelare lämnar SSL för Allsvenskan

ANNONS

SSL-kvaljagande Lindås IBK har gjort två intressanta värvningar från SSL.

Lindås IBK ligger just nu trea i Allsvenskan Södra, där de två bästa lagen går till SSL-kval. Det är bara två poäng upp till Craftstaden som ligger närmast över kvalstrecket. I jakten på en kvalplats passar laget på att värva in två spelare från grannen Pixbos SSL-trupp. 

Det är 02-födde Justina Eliasson och 03-födde Alice Dahlberg som ansluter till Lindås. De båda har ingått i Pixbos SSL-trupp under flera säsonger och varvat spela i föreningens SSL- och Allsvenskalag. Eliasson är utlånad resten av säsongen medans Dahlberg, som är en gammal Lindåsspelare, har en dubbellicens där hon kommer att fokusera fullt ut på Lindås fram tills årsskiftet till att börja med. Båda spelarna har dessutom representerat U19-landslaget.

– Två spelare med spetsegenskaper i sista tredjedelen som vi hoppas vi kan dra nytta av. Ska bli spännande att se vad de kan tillföra vår redan starka trupp, säger Lindås sportchef “Hacket” Olsson till Innebandymagazinet. 

Eliasson har redan smygdebuterat med Lindås i förra omgången och båda finns med i helgens viktiga toppmöte mot Nykomlingarna Partille som leder serien. 

 

   

Matchrapporter: Tungt besked för Lindås – åker ur serien Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Tungt för Lindås – Partille D1 bröt fina vinstsviten Lindås segerrad fortsätter efter 7-4 mot Jönköping Lindås vann efter sen kvittering mot Lindome

Den här artikeln handlar om: