Thorengruppen 2 förlorade mot Gamla Stan

Gamla Stan tog bonuspoängen borta mot Thorengruppen 2

Matchen i division 1 Norra herr mellan hemmalaget Thorengruppen 2 och gästande Gamla Stan var oavgjord vid full tid, 8-8. Först i förlängningen kom avgörandet, där bortalaget spikade segerresultatet, 9-8 (3-3, 2-3, 3-2, 1-0). Magnus Ström blev matchhjälte för Gamla Stan med sitt mål i förlängningen.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 3-3 efter en perioders spel.

Thorengruppen 2 var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 6-5.

1.05 in i tredje perioden slog Lucas Arvidsson till på nytt på pass av Erik Engman-Brink och ökade ledningen.

Efter 6.52 slog Lucas Arvidsson till åter igen framspelad av Erik Engman-Brink och ökade ledningen för Thorengruppen 2.

8.47 in i perioden nätade Gamla Stans Max Granlund på pass av Robin Andersson och reducerade.

Gamla Stan reducerade igen 12.36 in i perioden genom Philip Hörlin framspelad av Magnus Ström.

Efter 15.38 nätade Oliver Degerfält framspelad av Olle Hedman och kvitterade för Gamla Stan.

I förlängningen tog det 2.04 innan Gamla Stan också avgjorde till 8-9. Stor matchhjälte blev Magnus Ström, framspelad av Robin Andersson.

Thorengruppen 2:s Lucas Arvidsson stod för fem mål och ett assist och Erik Engman-Brink gjorde ett mål och spelade dessutom fram till fyra mål. Gamla Stans Magnus Ström gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål, Ville Mikkonen gjorde tre mål för och Oliver Degerfält gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Thorengruppen 2 har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Gamla Stan har två vinster och tre förluster. Det här var Thorengruppen 2:s andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Gamla Stans andra uddamålsseger.

Gamla Stan ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Thorengruppen 2 är på femte plats.

Thorengruppen 2 tar sig an IBF Dalen i nästa match borta tisdag 22 november 19.45. Gamla Stan möter Håsta hemma lördag 26 november 14.00.

Matchrapporter: Thorengruppen 2 knep segern i målmässigt jämn match mot Härnösand Målfest för Thorengruppen 2 hemma mot Kiruna AIF Klar seger för Thorengruppen 2 – vann med 9-4 mot Bergnäset IBK Luleå vann borta mot Thorengruppen 2 Segerraden förlängd för Thorengruppen 2 – besegrade Gimonäs Umeå