Notification

IBF Falun SummerCamp siktar på 400 deltagare: "Intresset riktigt stort"

Passa på! Rabatt på anmälningsavgiften till och med 13 november.

IBF Falun öppnar återigen upp dörrarna för sitt populära summercamp. Under två veckors tid erbjuder mästarklubben ett sommarläger för alla killar och tjejer födda mellan 2014 och 2008 som gillar att spela innebandy, träffa nya vänner och utvecklas som innebandyspelare. 

– Summercamp har funnits i många år och vi försöker varje år förnya oss för att tillsammans med våra rektorer från IBF Faluns elitlag se till att kunna erbjuda den perfekta kombinationen av en rolig vecka med innebandyträning av hög klass, säger IBF Faluns aktivitetsansvarig Joacim Svensson till Innebandymagazinet.

IBF Falun SummerCamp sker under vecka 25 söndag-torsdag samt vecka 26 söndag-fredag. Det går bra att anmäla sig till båda veckorna om man är intresserade av det, eller bara en vecka. Man får också som deltagare välja om man vill sova kvar eller om man bara vill delta på de olika dagliga aktiviteter som sker.

Som rektorer kommer campen ha både nuvarande SSL-spelare från IBF Faluns trupp samt en del gamla IBF Falun-profiler. Under campen kommer spelare från IBF Falun delta och leda de olika träningspassen. Så alla chanser finns för att få tips på hur just du ska utvecklas som innebandyspelare. Lär dig dribbla som Emil Ruud eller passa som Moa Gustafsson!

– Vi kommer även enligt tradition på SummerCamp genomföra en hemlig aktivitet som vi tror kommer bli riktigt uppskattad av deltagarna. Vi kommer också genomföra andra aktiviteter under tiden på campen som till exempel brännboll, fotboll och så vidare, säger Joacim Svensson.

Just nu erbjuds en rabattsats fram till och med 13 november, samt en ny rabattsats innan 23 december. Så passa på att införskaffa er en riktigt bra julklapp till någon i din närhet!

– Vi siktar på att få med cirka 400 ungdomar och barn under dessa två sommarveckor och redan nu ser vi att intresset för campen är riktigt stort så passa på att anmäl dig redan idag. Vi har många återkommande elever vilket måste betyda en sak - vi är riktigt bra på det vi gör!

Anmäl dig på: https://www.svenskalag.se/ibffalun-camper-summercamp

För frågor kring IBF Falun SummerCamp når ni Joacim Svensson på Joacim@ibffalun.com eller på 0703027779.

Du kanske även vill läsa:
Falun Floorball Cup: Winter Games - "Ett minne för livet"
Falun Floorball Cup: Winter Games - "Ett minne för livet"