Matilda Östlund Visén och Stephanie Dalbjer blev matchens huvudpersoner.
Bilder: Expressen
Highlights

Målvakternas match när ett enda mål gjordes!

VM-ettan Matilda Östlund Visén höll nollan i 46 minuter, Årets målvakt Stephanie Dalbjer ännu värre - höll nollan hela matchen.

Årets målvakt förra säsongen, Stephanie Dalbjer i Nacka IBK, mot förra säsongens VM-etta Matilda Östlund Visén (IK Sirius FBC). Då dröjde det 46 (!) minuter innan det första och enda målet kom i matchen.

Ida Hultman blev matchens enda målskytt när klockan stod på 06:01 i tredje perioden.

”De täcker ner allting, det var ett lätt jobb för mig idag” - Stehpanie Dalbjer i Expressens sändning om att hålla nollan.

Istället för mål blir det mestadels snygga räddningar i highlights-klippet nedan!

Highlights: Sirius-Nacka 0-1

Matchrapporter: Två mål för Stina Höög när Nacka Wallenstam besegrade IBF Falun Utveckling AIK kvalklart efter seger mot Nacka Wallenstam Uddamålsseger för Storvreta hemma mot Nacka Nacka Wallenstam besegrade Älvsjö AIK efter Linnea Lindgrens dubbel Nacka Wallenstam vinnare mot Tyresö Trollbäcken – avgjorde i förlängningen