Katrineholm spelade lika mot Kais Mora UIF

Oavgjort för Katrineholm hemma mot Kais Mora UIF

Katrineholm spelade oavgjort, 4-4 (1-3, 2-0, 1-1), hemma mot Kais Mora UIF i första matchen i Svenska Cupen Omgång 2 Grupp D dam.

Kais Mora UIF stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 0-3, på bara 9.26 i mitten av perioden.

Katrineholm reducerade dock till 1-3 genom Angelica Högberg efter 11.49. Katrineholm reducerade igen 2.01 in i perioden genom Angelica Högberg framspelad av Sofia Haglund.

Efter 12.50 i andra perioden slog Frida Eriksson till, på pass av Angelica Högberg och kvitterade för Katrineholm.

Katrineholm tog ledningen med 4-3 genom Line Ceder efter 2.00 i tredje perioden.

Kais Mora UIF kom tillbaka, och gjorde 4-4 genom Tindra Nordgren tidigt i och gav visst liv till matchen igen. Målet räddade en poäng åt Kais Mora UIF.

Angelica Högberg gjorde två mål för Katrineholm och spelade dessutom fram till ett mål.

Motståndare i sista omgången för Katrineholm är Karlstad IBF. Lagen möts söndag 11 september 15.00 i Colorama Arena.

Matchrapporter: Katrineholm tvingas till kval trots seger mot GS 86 Katrineholm vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Huddinge IBS Seger för Katrineholm borta mot Skoghall Telge SIBK upp i topp efter trepoängare mot Katrineholm Berglund och Lilja bakom Katrineholms vändning mot Västerås IBS