Notification

Liam Åström första SSL-spelaren att välja DEEMONZ

Stjärnskottet i Svenska Superligan blir först på elitnivå att spela med det nya märket.

DEEMONZ är det senaste tillskottet på innebandymarknaden. Genom att enbart finnas online kan de erbjuda högkvalitativa produkter till låga priser. Som kund får man möjligheten att testa en klubba hemma, på träningar och matcher hur mycket man vill i två veckor kostnadsfritt innan man bestämmer sig. Är man inte nöjd så kan man enkelt skicka tillbaka klubban. 

Nu har DEEMONZ även signat sin första SSL-spelare. AIK:s U19-landslagsmeriterade nyförvärv Liam Åström, som senaste två säsongerna spelat i topplaget Storvreta, väljer att spela med det nya märket 2022/23. 

 – Det är bra folk som jobbar med DEEMONZ och allt har låtit bra från start. De bryr sig genuint och är kunniga. Jag blev sugen på att testa något nytt, säger Liam Åström till Innebandymagazinet och fortsätter:

 – Det är såklart skillnad mot det jag har spelat med tidigare men man vänjer sig ganska lätt. Jag brukar vänja mig fort, det behövdes bara någon träning. DEEMONZ grejer håller till 100 procent lika hög kvalitet som andra produkter på marknaden, jag har inte haft några problem alls. 

Åström har valt att spela med klubbmodellen UL+RA och skottbladet SHOGUN.

– Det passar min spelstil bra. Jag gillar skålade blad och har ganska mycket vinkel. Men jag skulle säga att UL+RA egentligen passar vem som helst, jag rekommenderar DEEMONZ till spelare på alla positioner.

Du blir ju den första SSL-spelaren att spela med DEEMONZ. Tror du att det kommer bli fler med tiden som hoppar på tåget?

– Jag hoppas verkligen det. Det känns roligt också att jag blir den första. Jag tror absolut att DEEMONZ kommer expandera och utvecklas. Inom några år kommer fler spela med det.

Du kanske även vill läsa:
DEEMONZ - en innovativ nykomling på innebandymarknaden
DEEMONZ - en innovativ nykomling på innebandymarknaden