SPONSRAT INNEHÅLL
Harald Vaksdal, VD på DEEMONZ.

DEEMONZ - en innovativ nykomling på innebandymarknaden

Testa en innebandyklubba från DEEMONZ.COM hur mycket du vill hemma, på träningar och matcher i 14 dagar kostnadsfritt!

DEEMONZ, så heter det nya varumärket som börjar synas alltmer inom innebandyn. Varumärkets framväxt bygger på kunskaper inom produktutveckling av sportartiklar i kompositmaterial där företaget tog ett strategiskt beslut att satsa på innebandy. 2018 började DEEMONZ utveckla och designa helt nya och högkvalitativa innebandyprodukter. Ett par år senare anslöt även en amerikansk verksamhet till företaget vars affärsidé har fokus på att få innebandyn att växa i Nordamerika. Med en gemensam vision om att förändra innebandymarknaden har företaget nu börjat sätta DEEMONZ på kartan.

– De två första åren jobbade vi enormt mycket med produktutvecklingen för att säkerställa att vi hade bra skaft och bra blad, en kvalitet och design på produkterna som håller för marknaden. När den amerikanska verksamheten kom in så började vi fokusera mer på att utveckla en affärsmodell. År 2020 blev ett Corona-år, då boomade e-handeln och vi fick bra koll på hur det utvecklades. Ganska snabbt bestämde vi att vi ville satsa på en digital modell berättar Harald Vaksdal, VD på DEEMONZ.

DEEMONZ har endast webbutik och ingen fysisk butik. Genom att bara finnas online har man kapat led i sin värdekedja och effekten blir att de kan erbjuda lägre priser för samma kvalitet som övriga marknaden.

– Kunden går till en fysisk butik för att känna och klämma på klubban, men när man väl är där så står man bara och skjuter och kanske trixar lite. Vi erbjuder våra kunder att få klubban hemskickad och testa den på hur många träningar och matcher man vill i 14 dagar, är man inte nöjd så skickar man tillbaka den till oss kostnadsfritt. Då finns det inte längre någon större anledning att gå till en fysisk butik, det är mycket bättre att kunna testa ordentligt hemma.

När man handlar på DEEMONZ.COM får man alltid fri frakt och fri retur. Om man inte är nöjd efter två veckors testande så är det bara att kontakta DEEMONZ, så skickar de en fraktsedel som du använder för att skicka tillbaka klubban i samma förpackning. Enkelt och smidigt!

I dagsläget har DEEMONZ fyra olika klubbmodeller, tre för seniorer (UL+RA NAKED, UL+RA och ENZŌ) och en för juniorer (ENZŌ JR), samt två olika blad. Ett mer skålat skottblad (SHOGUN) och ett mindre skålat blad (P1).

– Nästa fokus blir att ta fram ett hybridblad, som blir som en blandning av SHOGUN och P1. Det hoppas vi kunna komma med redan den här säsongen eller nästa, beroende på hur testandet går, avslöjar Harald Vaksdal. 

ENZŌ är utvecklad för att maximera spelbarhet, spelkänsla och bollkontroll.

Vad har ni fått för feedback från kunderna hittills?

– Vi har fått jättefin respons, ur vårt perspektiv så hade vi inte kunnat få bättre. Vi jobbar mycket med att få in recensioner via hemsidan. Det vi har märkt är att testa hemma-konceptet, med att man kan skicka tillbaka klubban om man inte är nöjd, inte har nått fram fullt ut ännu till alla kunder då de inte är vana vid att det kan fungera på det sättet. Men många tycker det är kul att det kommer något helt nytt på marknaden. 

Vad har varit mest utmanande?

– En av dom stora utmaningarna som också var väldigt inspirerande, var den stora efterfrågan. Efter att vi lanserade fullt ut online hösten 2021 såg vi redan i november-december att vissa produkter började sälja slut. Det blev ett intensivt jobb med att snabbt sätt upp nya produktionsbatcher, kvalitetstesta och få in leveranser till lagret. För årets säsong har vi gjort en mer solid kalkyl på efterfrågan, men tittar man på försäljningen redan under augusti slår den alla våra förväntningar. Det kanske blir utmaning även detta år med produktion, men den utmaningen tar vi gärna när vi ser den fantastiska försäljningen.

– Vi har också haft en stor utmaning under utvecklingsprocessen av PP plasten i våra P1 blad. Det krävdes många olika plaster, tester och utvärderingar innan vi hittade den optimala plasten som ger en supeskön boll känsla samtidigt som det håller emot riktigt bra när man skjuter. Det tog tid, men nu är vi väldigt stolta och tacksamma för all den fina feedback vi får från våra kunder

Vad kan du berätta om era grepplindor (INZANE och D ZERO)?

– Vår fabrik tillverkar de flesta lindorna inom alla möjliga sporter, framför allt inom tennis, padel och badminton. Vi har verkligen fokuserat på att få fram lindor i högsta kvalitet, och där har vi fått enormt mycket feedback på framför allt INZANE, en linda som är lite tjockare och ganska klibbig. Där får vi frekvent höra att greppet håller längre än många andra lindor på marknaden som tappar klibbigheten efter ett tag. Just INZANE-greppet håller sjukt länge, och blir dessutom nästan bättre när man svettas. Vi känner verkligen en stolthet i den lindan. Vi har fått så bra feedback att vi vågar lova att den håller absolut världsklass. 

Ett fint bevis på att DEEMONZ produkter håller minst lika hög kvalitet som övriga på marknaden är att man redan har signat sin första SSL-spelare, och det är inte vem som helst. Liam Åström, ett av de nya stora stjärnskotten i svensk innebandy som har spelat i Storvreta senaste två säsongerna och nu gått över till AIK, kommer att spela med DEEMONZ 2022/23.

– Liam spelar med UL+RA och SHOGUN-bladet. Vi har ju även UL+RA NAKED som är en superlätt klubba, men Liam kände att han behövde lite mer tyngd i skaftet och då föll valet direkt på UL+RA. Han har gjort flera mål och assists direkt i de första träningsmatcherna så det har varit en lovande start, vi hoppas att det går lika bra i SSL. 

Utforska de nya innebandyklubborna på DEEMONZ.COM. Och kom ihåg - du kan testa klubban hemma i två veckor innan du bestämmer dig!

Du kanske även vill läsa:
Liam Åström första SSL-spelaren att välja DEEMONZ
Liam Åström första SSL-spelaren att välja DEEMONZ

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus.
Genom att klicka på knappen nedan så kommer din återstående prenumerationstid på Innebandymagazinet ändras till ett konto på Everysport Plus. Vänligen notera att prenumerationstiden skiljer sig åt då priset är annorlunda.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten