CZECH OPEN
Artikelfoto: Floorball In Prague
Internationellt

TV: Åttonde guldet för Pixbo Wallenstams damer i Czech Open

Tillbaka som vinnare - Emma Stenberg gjorde två mål på två minuter i finalen mot Falun.

Pixbo Wallenstam och Czech Open har varit en lyckad kombination, särskilt på damsidan. Fram till i år hade Pixbos damer tagit fyra raka guld, och sju guld totalt, i turneringen. Efter ett par år där det varit inställt på grund av coronapandemin var man nu tillbaka och tog åttonde guldet. I finalen ställdes man mot SSL-konkurrenten Falun, och det var länge jämnt. När andra perioden startade var ställningen 2-2, då gjorde Emma Stenberg två mål inom två minuter vilket blev segerrycket. Finalmatchen slutade 6-3. Se Stenbergs två mål i klippet ovan!

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama