Foto: Idrottsfoto
#ibsilly

Mr. Sillys avslöjande bekräftat

ANNONS

Två av fyra rykten från förra veckans #ibsilly-blogg har nu blivit bekräftade.

För drygt en vecka sedan så avslöjade Innebandymagazinets #ibsillybloggare, Mr. Silly fyra rykten från SSL Dam. Bara några timmar efter det bekräftade FBC Kalmarsund att man värvat Patricia Forsell från Falun. Nu har även ett till av Mr. Sillys avslöjanden bekräftats och det är att Täbys andremålvakt Filippa Svenningsson är klar för Allsvenska Alunda.

– Spännande med nytt lag och nya tränare, jag tror att det kommer gå bra kommande säsong det känns som ett stabilt lag med många skickliga spelare, säger Svenningsson till Alundas hemsida.

Nyförvärvet får även chansen att presentera sig för sin nya hemmapublik.

– Min målvaktkarriär startade för 8 år sedan innan dess var jag utespelare i Åkersberga. För ca 5 år sen bytte jag till Täby FC och dom 2 senaste åren har jag spelat i klubbens SSL lag. Jag har även haft dubbel licens i Hammarby för extra matchträning föregående säsong. Som målvakt skulle jag säga att jag är väldigt följsam och aktiv. Och hotar gärna med ett fint utkast. Jag hoppas kunna bidra med positivitet och trygghet i laget.

Nu återstår det att se i fall att Åkersberga presenterar Krista Nieminen snart och om Thorengruppen går ut med att Mia Vallenius är klar för att Mr. Silly ska få en jackpott på sina fyra rykten. 


TV: Alexander Rudd till Gävle - ”Självklart årets värvning i SSL på herrsidan"

Magnus Fredriksson: "Det ultimata nyförvärvet - spelaren som på egen hand kan göra skillnad"

 

 

Den här artikeln handlar om: