#ibsilly
Hannes Kjellberg, här i Salems tröja.
Foto: Magnus C Lydahl
Allsvenskan norra

Skriver på för Djurgården: "Känner revanschlust"

ANNONS

Unga forwarden blir kvar i sitt favoritlag även nästa säsong.

Hannes Kjellberg, född 2000, skrev under säsongen på ett dubbellicensavtal med Djurgården. Han tillhörde då allsvenska Salem och skulle senare spendera en stor majoritet av säsongen i SSL med blåränderna.

Det blev 13 poäng på 24 matcher stockholmaren, vilket innebar att han slutade fyra i lagets interna poängliga. Det räddade dock inte kvar Djurgården som åkte ur SSL.

Nu meddelar "Järnkaminerna" att Kjellberg skrivit på ett permanent kontrakt – avtalet sträcker sig över nästa säsong.

– Jag har varit Djurgårdare sedan jag var liten. När jag förra säsongen fick dra på mig tröjan och representera Djurgården så kände jag en enorm stolthet. Iår känner jag revanschlust och ansvar. Därför fortsätter jag i blåränderna, säger Kjellberg till Djurgårdens Instagram-sida. 

Djurgården har också gått ut och berättat att man kommer göra en satsning på ungdomar ifrån närområdet till kommande säsong. 

– Vi vill att Djurgården ska bli det naturliga valet för innebandyspelare i regionen som vill satsa på en elitkarriär, sa Roland Pettersson, ansvarig för föreningens juniorverksamhet och talangutveckling.

 


TV: Vägen till USM-guld för Karlstad och Pixbo Wallenstam

Tränarna Nicolas Wilbourn och Adam Lindberg avslöjar framgångsreceptet bakom Karlstads och Pixbo Wallenstams USM-framgång: "Kört otroligt mycket fys"

Den här artikeln handlar om: