Foto: Magnus C Lydahl
#ibsilly

Bekräftat: Poängmaskinen är klar för Nykvarn

ANNONS

Som Innebandymagazinet kunde berätta i onsdags är det nu bekräftat att Viktor Palm är klar för Nykvarn.

I onsdags gick Innebandymagazinet ut med uppgifter om att Onyx poängkung och den femte bästa poängplockaren någonsin i Allsvenskan, Viktor Palm, var klar för Nykvarn. Palm bekräftade då att han lämnar Onyx men han ville inte bekräfta att det var Nykvarn som var hans val. 

Jag kommer inte spela i Onyx nästa säsong och det är helt enkelt för att jag inte vill spela i div 1 än. Jag känner att jag har mer att ge på högre nivå. Det har varit ett gäng klubbar som hört av sig och det är ju alltid kul. Sen har det väl varit ett fåtal som har varit intressanta då hela bilden med allt runtomkring ska passa väl. Jag har gjort klart med en klubb och kommer presenteras under nästa vecka, mer än så bjuder jag inte på, sa Palm bland annat till Innebandymagazinet då.

Nu har Nykvarn bekräftat värvningen på sina sociala medier och skriver bland annat så här om värvningen:

– Vi är mycket glada och stolta att kunna presentera Viktor Palm som Steelers första nyförvärv inför säsongen 22/23. Här finns det massor av nödvändig rutin. Den 29-årige forwarden kommer med erfarenhet från flera kval till SSL och även en säsong i SSL med Linköping. Förutom rutin är Viktor en poängspelare med en jämn fördelning mellan mål och assist. Nu åker steelerströjan på och vi hoppas det fortsätter komma massor med poäng från hans klubba. Varmt välkommen till steelersfamiljen. 

Viktor Palm är som sagt var Allsvenskans femte bästa poängplockare genom tiderna med 351 gjorda poäng på 154 matcher fördelat på 173 mål och 178 assist. 


Det roligaste innebandyklippet någonsin

Kolla in straffen som gick helt fel från början till slut

 

 

Den här artikeln handlar om: