Lindås Rasta förlorade mot Pixbo

Pixbo fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Pixbo i Allsvenskan södra dam. På onsdagen mötte laget Lindås Rasta i Salming Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Lindås Rasta blev 3-2 (1-0, 1-0, 1-2).

Lindås Rastas tränare Anders Nilsson om matchen:

– Jämn match där små marginaler avgör. Det gäller att sätta sina lägen och det gjorde Pixbo bättre än oss idag.

Pixbo tog ledningen efter 9.20, genom Emmy Ryhd på pass av Justina Eliasson. Efter 7.39 i andra perioden nätade Justina Eliasson, framspelad av Lovisa Eliasson och ökade ledningen för Pixbo. Efter 9.06 i tredje perioden ökade Pixbo på till 0-3 genom Alice Dahlberg.

Ida Börjesson och Victoria Wallenstam reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 2-3 kom inte Lindås Rasta.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Lindås Rasta på sjunde plats och Pixbo på åttonde plats.

Nästa motstånd för Lindås Rasta är Lindome. Lagen möts lördag 26 februari 14.00 i Almåshallen. Pixbo tar sig an Munka-Ljungby hemma tisdag 1 mars 19.45.

Matchrapporter: Tungt besked för Lindås – åker ur serien Förlust för Lindås trots mål av Victoria Wallenstam och Alice Bengtsson Tungt för Lindås – Partille D1 bröt fina vinstsviten Lindås segerrad fortsätter efter 7-4 mot Jönköping Lindås vann efter sen kvittering mot Lindome