Bele Barkarby förlorade mot Tyresö Trollbäcken

Tyresö Trollbäcken har fyra raka segrar – vann mot Bele Barkarby med 4-1

Tyresö Trollbäcken är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fyra i rad, efter 4-1 (3-1, 0-0, 1-0) borta mot Bele Barkarby. Det innebär också att Bele Barkarby har sex raka förluster i Allsvenskan östra dam.

Tyresö Trollbäckens tränare Christoffer Ross:

– Förväntansbilden var en riktigt tuff match mot ett Bele med hög högstanivå och med kniven på strupen. Efter tre raka vinster kliver våra tjejer in med stort självförtroende och levererar på det vi kommit överens om. Då är vi svåra att få hål på och kan relativt ohotade ta den fjärde raka segern. Vi är glada för att lämnat streckstriden bakom oss och kan nu njuta fullt av de återstående matcherna i serien.

Tyresö Trollbäcken tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.13 genom Alva Palmedal, och gick upp till 0-2 innan Bele Barkarby svarade.

I periodpausen hade Tyresö Trollbäcken ledningen med 1-3.

Andra perioden blev mållös. 11.06 in i tredje perioden nätade Tyresö Trollbäckens Frida Mattsson framspelad av Wilma Engdahl och ökade ledningen för Tyresö Trollbäcken. 1-4-målet blev matchens sista.

I tabellen innebär det här att Tyresö Trollbäcken nu ligger på fjärde plats. Bele Barkarby är på sjunde plats.

Bele Barkarby tar sig an Älvsjö AIK i nästa match borta onsdag 23 februari 19.45. Tyresö Trollbäcken möter samma dag 19.15 Telge SIBK hemma.

Matchrapporter: Anna Monthan tvåmålsskytt när Älvsjö AIK vann mot Tyresö Trollbäcken Storvreta vann på hemmaplan mot Tyresö Trollbäcken Tungt besked för Tyresö Trollbäcken – åker ur serien Tre poäng till Tyresö Trollbäcken efter avgörande i slutperioden mot Täby FC Nacka Wallenstam vinnare mot Tyresö Trollbäcken – avgjorde i förlängningen