Vallentuna vann mot Rotebro

Vallentuna vann mot Rotebro – trots underläge

Inför sista perioden var Rotebro i ledningen med 5-4 i Rosendalsskolan Norra Sporthall. Men Vallentuna vände och vann. Till slut blev det 8-7 i matchen i division 1 östra Svealand herr.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 3-3 efter en perioders spel.

Rotebro var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 4-5.

I tredje perioden var det Vallentuna som var starkast. Laget vann perioden med 4-2 och matchen med 8-7.

Noterbart är att Vallentunas Jesper Nyholm gjorde tre mål.

I tabellen innebär det här att Vallentuna nu ligger på åttonde plats. Rotebro är på elfte och sista plats.

Lördag 13 november 14.00 spelar Vallentuna borta mot Björklinge. Rotebro möter Björklinge hemma i Rotebrohallen måndag 8 november 20.00.

Matchrapporter: RA19 klart för kval efter seger mot Vallentuna Fiaskosäsong för Vallentuna – som åker ur serien Uppsala Teknologer gjorde fem mål i tredje perioden – vann stort mot Vallentuna Hässelby vann borta mot Vallentuna Efter fem förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Hammarby