Hammarby vann mot Rotebro

Hammarby avgjorde tät match mot Rotebro i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Hammarby och gästande Rotebro var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Hammarby och vann matchen i division 1 östra Svealand herr med 5-3 (1-1, 2-2, 2-0).

Första perioden var jämn. Hammarby inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Viktor Rodén efter 2.30, men Rotebro kvitterade genom Anton Ponnert efter 15.04. Efter 25 sekunder gjorde Hammarby 2-1 genom Mattias Khan.

Rotebro kom tillbaka, och gjorde 2-2 genom Lukas Granath efter 7.23 i andra perioden.

Hammarby tog ledningen med 3-2 genom Filip Hagman efter 15.33.

Rotebro gjorde 3-3 genom Simon Sandman med 3.25 kvar att spela. I tredje perioden gjorde Hammarby 4-3 efter 6.09 genom Carl Brorsson. Och med bara 30 kvar satte Viktor Rodén 5-3.

När lagen senast möttes blev det seger för Rotebro med 6-5.

I nästa omgång har Hammarby Värmdö hemma i Sjöstadshallen, onsdag 3 november 19.30. Rotebro spelar hemma mot Tyresö Trollbäcken fredag 29 oktober 20.00.

Matchrapporter: Uppsala Teknologer vann mot Hammarby efter Markus Nordlindhs två mål Starka Hässelby fortsätter vinna Täby FC utklassade Hammarby på bortaplan Chansen borta för Hammarby – som åker ur serien Efter fem förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Hammarby