Växjö Utv vann mot Vetlanda IB

Växjö Utv slog Vetlanda IB på hemmaplan

Växjö Utv vann mötet i Juniorallsvenskan Grupp G herr på hemmaplan mot Vetlanda IB, med 4-1 (3-0, 1-0, 0-1).

Växjö Utv dominerade första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål i mitten av perioden av David Hoff, Noel Gustavsson och Amadeus Carlström. Efter 14.55 i andra perioden slog Isak Karlsson till, framspelad av Hampus Malmin och ökade ledningen för Växjö Utv. Vetlanda IB reducerade till 4-1 med sju sekunder kvar att spela i tredje perioden genom Oscar Wennerholm på pass av Hjalmar Fridell. Fler mål än så blev det inte för Vetlanda IB.

Växjö Utv har fyra poäng medan Vetlanda IB står utan poäng efter två omgångar.

I nästa omgång har Växjö Utv Värnamo borta i Värnamo Sporthall, onsdag 29 september 19.45. Vetlanda IB spelar hemma mot Husqvarna IK tisdag 28 september 19.30.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam vann mot Växjö Utv på hemmaplan IBF Falun U vann enkelt hemma mot Växjö Utv Seger för CL98IC i tidiga seriefinalen mot Växjö Utv Växjö Utv ny serieledare efter 15-7 mot Husqvarna IK Segerraden förlängd för Växjö Utv – besegrade Hovslätt