Växjö Utv vann mot Hovslätt

Segerraden förlängd för Växjö Utv – besegrade Hovslätt

7-3 (3-0, 2-3, 2-0) blev resultatet när Växjö Utv och Hovslätt möttes i Fortnox Arena på söndagen. I och med detta har Växjö Utv fyra raka segrar i Juniorallsvenskan Grupp G herr.

Växjö Utv dominerade första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Theo Christiansen, Erik Bersbo och David Hoff. Växjö Utv ökade ledningen till 4-0 genom Amadeus Carlström efter 0.14 i andra perioden

Hovslätt reducerade dock till 4-1 genom Max Johansson efter 6.42.

Efter 7.14 ökade Växjö Utv på till 5-1 genom Noel Gustavsson.

Hovslätt gjorde både 5-2 och 5-3 genom Melwin Knuthas och Melwin Knuthas efter 19.53. Växjö Utv fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-3. Målen i sista perioden gjordes av Theo Christiansen och Amadeus Carlström.

Efter fem matcher har Växjö Utv nu 13 poäng och Hovslätt har sex poäng.

Lördag 23 oktober 16.00 spelar Växjö Utv borta mot Husqvarna IK. Hovslätt möter Vetlanda IB hemma i Jönköpings Idrottshus söndag 24 oktober 17.00.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam vann mot Växjö Utv på hemmaplan IBF Falun U vann enkelt hemma mot Växjö Utv Seger för CL98IC i tidiga seriefinalen mot Växjö Utv Seger för Hovslätt borta mot Värnamo Växjö Utv ny serieledare efter 15-7 mot Husqvarna IK