#ibsilly
Salems IF.
Foto: Magnus C Lydahl
Allsvenskan norra

Salem värvar ungt: "Enormt fint mål- och poängsinne"

ANNONS

Allsvenska Salem förstärker truppen med en stortalang från Stockholm.

Elvis has left the building, i det här fallet Fleminghallen. För det är nämligen så att Elvis Lyttegård lämnar Huddinge IBS för spel i Salem. Det meddelar den allsvenska klubben på sin Instagram, där 02:an beskrivs som en av "Stockholms största talanger".

Forwarden gjorde seniordebut för tre säsonger i Huddinges Herr2an-lag. 2019/20 och 2020/21 har han representerat Balrog på dubbellicens i Herr1an. Förra säsongen utsågs han också som den bästa forwarden i HJ Grupp F, med följande motivering:

Samtidigt som han fått ett genombrott i Herr1an den här säsongen med Balrog så har den här 18-åringen varit väldigt tongivande i Juniorallsvenskan för sitt Huddinge. 17 mål på 15 matcher. Teknisk, kvick och ständigt i rörelse

På Salems Instagram-profil beskrivs Elvis som "en virvelvind med ett enormt fint mål & poängsinne".



TV: ”Djurgården behöver värva in minst en bra SSL-femma”

Poddpanelen med Magnus Fredriksson, Ulf Andersson, Bruno Lundberg och Mikael ”Koppen” Lindqvist om att Djurgården är klara för SSL.

Matchrapporter: Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK Martinsson och Martinsson nyckelspelare när Nykvarn IF vann mot gästande Salem Förlust mot Nacka för Salem Förlust för Salem mot Åkersberga IBF med 4-5 Värmdö vann klart hemma mot Salem

Den här artikeln handlar om: