Produktguiden

Hon blir butikschefen i nya Umeåbutiken

ANNONS

Butikschefen är utsedd och nu ska tre anställda rekryteras till nyetableringen i Umeå.

Innebandykungen som invigdes i januari 2014 har en vision att inom fem år dubbla sin omsättning från drygt 10 miljoner kronor till 20 miljoner kronor. Ett steg är öppnandet av den nya butiken i Umeå.  

Till butiken kommer minst en heltidsanställd samt två deltidsanställda att rekryteras och ansvarig för butiken blir Elin Björke. Elin arbetar idag på Innebandykungen i Göteborg, där hon ansvarar för all digital marknadsföring och i och med etableringen i Umeå flyttar hon med. Elin kommer även att spela för IBK Dalen.

– Kul med en ny stad även om jag trivs bra i Göteborg. Jag byter ett gråblöta västkusten mot ett vitt Umeå på vintern. Eftersom jag ursprungligen kommer från Dalarna känns det lite som att komma hem, säger Elin Björke.

24-årige Elin Björke har IBF Borlänge som moderklubb och har förutom fem säsonger i IBK Göteborg även spelat en säsong i SSL för IBF Falun 

Butiken Innebandykungen i Umeå kommer satsa stort på fysiska events som meet & greets med profiler från innebandyn och samarbeten med olika turneringar där butiken blir en naturlig plats för biljetthantering och utlämning av deltagarband 

– Det ska bli spännande att få starta upp Innebandykungen och att få bo i Umeå. På ett personligt plan blir det utmanande att få spela med IBK Dalen, och vara med i arbetet att ta damlaget till SSL igen. Som innebandyspelare vet jag också hur viktigt det är med rätt utrustning – oavsett om man är nybörjare eller proffs – och det kommer vi definitivt kunna hjälpa kunderna med.


TV: ”Domaren är så bajsnödig så han drar upp handen direkt” - ”Ville bara ta fram kudde och gömma sig”

Poddpanelen med Magnus Fredriksson, Ulf Andersson, Bruno Lundberg och Mikael ”Koppen” Lindqvist om Mullsjös omtalade utvisning i sista semifinalmatchen mot Storvreta.

Du kanske även vill läsa:
Innebandykungen växlar upp – ny butik i Umeå!
Innebandykungen växlar upp – ny butik i Umeå!
Den här artikeln handlar om: