#ibsilly
Cajsa Elm.
Foto: Per Wiklund
Superligan

Klart: Här spelar succécentern nästa säsong

ANNONS

Skriver på nytt kontrakt: "En tongivande spelare, trots sin relativa ungdom."

Efter att ha snittat runt 25-35 poäng per säsong så fick Pixbo Wallenstams center Cajsa Elm ett rejält genombrott den här säsongen. Poängskörden landade på 44 (26+18) och nu belönas Elm med ett nytt kontrakt.

– Hon blev redan från början hos oss en tongivande spelare, trots sin relativa ungdom. Cajsa vet vad hon vill, hon har en hög målsättning och hon jobbar oerhört seriöst för att ständigt bli bättre. Debuten i landslaget kom snabbt och hon har alla förutsättningar att bli tongivande även där. Vi är oerhört glada över att Cajsa valt att förlänga med Pixbo Wallenstam, säger Kalevi Pessi, sportchef för Pixbo Wallenstam.

Den Hovslätts IK-fostrade Elm kom till klubben inför förra säsongen efter tre år i Jönköping, och har etablerat sig som en av de bättre spelarna i serien på sin positon. I februari förra året fick hon dessutom göra landslagsdebut.

– För mig känns det väldigt inspirerande att varje träning få mäta sig med världsstjärnor. Det är en miljö som jag trivs väldigt bra i och som jag anser är viktig för min fortsatta innebandyutveckling. Med tanke på det och min livssituation känns det mycket lockande för mig att fortsätta i Pixbo Wallenstam. I framtiden hoppas jag att jag kan vara med och bidra till nya framgångar för klubben.


TV: Så kan innebandyn tjänar mer pengar på sina arrangemang

Henrik Berndtson, en av Sveriges mäktigaste inom nöjesindustrin, om målgruppen som innebandyn ska attrahera för att skapa fler intäkter.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama

Den här artikeln handlar om: