Foto: Per Wiklund
Allsvenskan södra
Mr. Silly har kommit över Warbergs #ibsilly-önskelista
ANNONS

Silly season-bloggaren Mr. Silly är tillbaka med det senaste skvallret från innebandyns löjliga säsong.

Den rekordtidiga löjliga säsongen fortsätter leverera övergångar på löpande band trots att en pandemi ligger över oss och man inte vet vad som händer med uppflyttningar och nedflyttningar nästa säsong. För en #ibsilly-älskare som mig är detta så klart rena rama julafton att den löjliga säsongen förlängs ytterligare ett par månader.

Min träffsäkerhetsbarometer från förra säsongen går knappast att diskutera och efter mitt första avslöjande 2021 som var Storvretas andra nyförvärv så ser jag mig själv nu som tvärsäkerhetsminister över silly season. En titel som jag tänkte sätta på spel direkt genom att gå ut med lite mer tvivelaktiga uppgifter som jag inte alls är tvärsäkra. Men vad vore en silly season utan en rejäl följetong som det går att spekulera om i flera månader om det stämmer eller inte.

Jag har lyckats komma över en lista som sägs vara Warbergs önskelista inför kommande säsong på herrsidan, som i skrivande stund är osäker på om den blir i Allsvenskan eller Svenska Superligan. Hallänningarna har redan gått ut med att man gör en satsning mot toppen igen genom att anställa Johan Astbrant som huvudtränare de kommande tre åren. Man lyckades ju inte hålla sig kvar förra gången man gick upp till SSL så nu ska det enligt uppgifter jobbas som bara den för att förstärka truppen för framtida utmaningar.

Följande spelare sägs vara på Warbergs radar:

Adam Broden, Onyx

Adam Nilsson, Strängnäs 

Alexander Zoric, Lagan

Andreas Blomqvist, Lockerud Mariestad 

Billy Nilsson, Sirius

Christofer Sjöstrand, Malmö

Erik Svensson, Lagan

Filip Wramdemark, Pixbo

Jesper Ekström, Fagerhult Habo

Jonas Hammarström, Lillån 

Ludvig Andersson, Malmö 

Markus Ekengren, Örebro

Markus Lindgjerdet, Örebro

Oskar Adler, Lindås 

Patrik Malmström, Lindås 

Tobias Zälle, Fagerhult Habo

Wille Knuthas, Mullsjö

William Almlöf, Kalmarsund

Som om inte denna 18-manna trupp vore stor nog så har man även långt gångna planer att försöka knyta till sig Höllviken-stjärnan Johannes Wilhelmsson om de åker ur SSL.

Detta var lite att bita i på en fredagsmorgon och det ska bli väldigt intressant att följa denna lista under silly seasons gång och se hur många som dyker upp hos hallänningarna till slut. kanske kan tyckas vara en lång lista men skulle tippa på att detta är en normallång lista på spelare som diskuteras och kontaktas för ett lag på SSL-nivå på herrsidan.

Om bloggen: Mr. Silly är Innebandymagazinets anonyma Silly season-bloggare som gjorde stor succé förra säsongen med en otroligt hög träffsäkerhet. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas, och man ska som alltid i sillytider ta uppgifterna med en liten nypa salt. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se  



TV: Sågar agerandet i SSL: "Det är bedrövligt"

Poddpanelen om stora SSL-snackisen: "Ser otroligt illa ut"

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby FBC Lerum bröt Warbergs segersvit Warberg upp i serieledning efter seger i toppmötet med Hovslätt Fiaskosäsong för Kalmarsund – som åker ur serien

Den här artikeln handlar om: