Sök
 
Foto: IBF Falun
Superligan SSL

Nysajnade sportchefens löfte om framtiden

"De kommande åren kommer vi att bygga ett lag som kan vara det bästa vi någonsin ställt på planen"

Tidigare idag skrev vi om att Faluns sportchef Rickard Hedlund tackat nej till att bli assisterande förbundskapten  och istället valde han att skriva ett nytt långtidskontrakt med Falun istället. Straxt efter det kom det ett pressmeddelande från Falun om att Hedlund som varit i föreningen i 22 år kommer fortsätta ytterligare fyra år till.    

- IBF Falun rustar organisationen för framtiden och idag har man skrivit ett nytt avtal med sportchefen för herrlaget Rickard Hedlund. Rickard har varit föreningen trogen som spelare och som tränare de senaste 22 åren och blir föreningen trogen även de kommande fyra säsongerna. Glöden att ta IBF Falun in i framtiden är enormt stor och Rickard tror att herrlaget kommer att ta starka kliv i den framtida utvecklingen.

- Med 10 säsonger som spelare och lika många som tränare i klubben har han varit en viktig pusselbit i föreningens framgångar genom åren. 2019 tog Rickard Hedlund över rollen som sportchef i IBF Falun och hans viktigaste uppgift var att bygga nästa generation IBF Falun. Det är ett arbete som tar tid att genomföra men Rickard ser ljust på föreningens framtid och tror att föreningen går en positiv framtid till mötes.

Ordförande Daniel Lindkvist om det nya avtalet med Rickard Hedlund:

- För IBF Falun har det aldrig funnits några frågetecken kring att vi vill ha Rickard kvar som sportchef för herrlaget, han är i mina och föreningens ögon bäst i landet på det han gör och de bästa ska vara i IBF Falun. Min känsla är dessutom att vi är i början av en ny och spännande resa med IBF Falun där vi har många spännande spelare från den yngre generationen som precis fått eller står inför sina absoluta genombrott samtidigt som det äldre gardet fortfarande levererar på världsklassnivå. Samtidigt planerar och bygger vi för nästa generations IBF Falun även vid sidan om planen, organisatoriskt sett och på den resan är Rickard Hedlund central, både i lagbygget men i utvecklingen av föreningen i stort och det känns därför väldigt bra att få hans signatur på ett långt avtal. 

Från och med nästa säsong har vi ett nytt ledarskap på plats kring herrlaget, när Nicklas Hedstål tar över huvudtränaruppdraget efter Thomas Brottman och i och med det känns kontinuitet extra viktigt. Vem som helst kan förstå att det är ett tufft jobb att ta över efter världens genom tiderna mest framgångsrika tränare, där kommer Rickard vara garanten för att förutsättningarna blir så bra som de bara kan.

Vi ser framgångsrika år framför oss för IBF Falun, vi är övertygade om att vi inte sett ett rosa jubel på innerplan i Globen för sista gången och som föreningen finns det ingen vi fäster större tilltro till för att få det att hända än Rickard Hedlund, avslutar Daniel Lindkvist. 

Rickard Hedlund om...förlängningen med IBF Falun:

- Det har väl egentligen inte varit några konstigheter från min sida över att vara kvar i föreningen som betyder så oerhört mycket för mig men det dök upp en annan förfrågan på mitt bord som jag bollade lite med mig själv och föreningen som gjorde att jag till slut bestämde mig för att fullfölja det jag påbörjat som sportchef i IBF Falun och som skyndade på den här processen en aning. Vi fortsätter med det generationsskifte vi har påbörjat och det känns som att vi är mitt uppe i det arbetet nu. Det är en tuff uppgift att kombinera det med att försöka ta SM-guld varje år men jag tycker att vi gör det riktigt bra hittills och det skall vi fortsatt göra.    

...uppdraget att bygga nästa generation IBF Falun: 

-Jag tycker att vi har gjort det bra och gjort rätt saker så här långt. Att bygga nästa generations IBF Falun är ett jobb som tar tid och är inget man gör i rödaste rappet direkt. Vi har avslutat en hel del kontrakt och fyllt på med yngre spelare men ändå behållt vår plats på den övre delen av tabellen. Förra säsongen gjorde vi det fantastiskt bra trots att vi tappat rutinerade spelare som Thomas Holmgren och Johannes Larsson samt Alexander Hallén, som för övrigt leder poängligan i Schweiz just nu. Poängrekord i SSL och ett corona-guld talar för att vi är på rätt väg men som jag sa tidigare så är det här något som tar sin tid att ta sig genom. De äldre spelarna fortsätter att leverera samtidigt som de yngre tar för sig varje dag vilket gör att glappet där blir mindre och mindre hela tiden.

När generationen med Galante, Johan Samuelsson, Rasmus Enström och Johan Rehn inte är med oss på banan längre så skall de yngre ta vid på ett smidigt sätt och det känner jag att vi kommer att klara av när den dagen kommer.

...lagbygget inför nästa säsong:

- Det känns som vi är långt framme i diskussioner med nyckelspelare i laget det känns verkligen som att föreningen är riktigt attraktivt även på utsidan. De kommande åren kommer vi att bygga ett lag som kan vara det bästa vi någonsin ställt på planen och det är många som vill vara med på den resan känner jag så framtiden känns minst sagt intressant.  

...nyckelspelarna Alexander Galante Carlström, Victor Wettergren och Rasmus Enströmsom har utgående kontrakt:

- Som jag känner nu så är det bara detaljer kvar och det kommer att komma förlängningar och nyrekryteringar i närtid, det kan jag släppa i alla fall. Vi kommer försöka sätta nästa års trupp så fort som möjligt och nu när Nicklas kommer in så stämmer jag av alla namn med han innan vi sätter pennan på papperet så han redan nu får vara en del i lagbygget.

...var Falun befinner sig om 4 år: 

 - Jag tror att Falun är med racet om SM-guldet varje år framöver och jag tror vi har minst två pokaler bland de övriga som vi redan vunnit, om inget oförutsett inträffar. Det ser ljust ut för oss tycker jag och vi har gjort en ganska medioker säsong hittills men är ändå med i toppen vilket vittnar om vilken kapacitet vi har i laget.


TV: Nyförvärvet från Herr5an gör mål direkt i Allsvenskan

Adam Kimström behövde bara drygt 14 minuter på sig att göra sitt första mål för Djurgården.

Matchrapporter: Falun vann efter avgörande i förlängningen mot Helsingborg Formstarka Falun tog ännu en seger Storseger för Falun hemma mot Helsingborg

Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus.
Genom att klicka på knappen nedan så kommer din återstående prenumerationstid på Innebandymagazinet ändras till ett konto på Everysport Plus. Vänligen notera att prenumerationstiden skiljer sig åt då priset är annorlunda.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Innebandymagazinet.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt). Vänligen gå in på mina sidor för att se hur lång tid du har innestående på din prenumeration.

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten