#ibsilly-nytt
Foto: Per Wiklund
Superligan

Jönköping har fått en rejäl #ibsilly-julklapp

ANNONS

...i form av en poängfarlig forward som skrivit på för två säsonger.

Jönköpings bästa poängplockare denna säsong, Joel Wadsten har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt. 27-åringen kom till JIK från Wibax Piteå till säsongen 2017/18. Första säsongen fick han spolierad av skador men den andra säsongen gjorde han 45 poäng på och totalt har han gjort 84 poäng på 74 matcher för smålänningarna. 

- Jag trivs väldigt bra i laget och klubben så fanns ingen anledning att dra ut på det utan det känns helt rätt att göra klart det tidigt. Vi har ett lag som växer hela tiden och det känns verkligen som att vi kan ha något väldigt spännande på gång. Jag trivs väldigt bra med den innebandy vi spelar där vi är ett bollskickligt lag med många tekniska medspelare och när vi drar upp bolltempot som vi kan så spelar vi en innebandy jag trivs med. Det känns verkligen som att vi snart kommer ta nästa steg där vi har en grupp som trivs väldigt bra ihop med en vilja att utvecklas och verkligen försöka ta klivet för att utmana lagen på den övre halvan inom en snar framtid. Jag tror stenhårt på det här laget och den planen som klubben har för framtiden!

 Huvudtränare Jakob Olofsson Adelin om förlängningen:

- Joel är en av seriens bästa forwards. Han har en teknik, blick och speluppfattning som få spelare kan matcha där han håller en extremt hög nivå. Joel besitter också en styrka i att han verkligen gör sina medspelare bättre och har gjort så sedan han anslöt till JIK. En grym kille som alltid kommer påkopplad till träning och match där han hela tiden vill utveckla sig själv och laget. Jag är väldigt nöjd att han är med på JIK´s resa framöver som med denna förlängning ser väldigt ljus ut.


 

Matchrapporter: Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK JIK reducerar mot Storvreta efter dramatik Storvreta tog ny seger mot JIK Storvreta tog hem första matchen mot JIK

Den här artikeln handlar om: