Örnsköldsvik IB vann mot Wallvik
Montage
Matchrapport

Örnsköldsvik IB ryckte i sista perioden och vann mot Wallvik

ANNONS

Örnsköldsvik IB vann hemma mot Wallvik i division 1 södra Norrland herr med 9–4. Matchen var helt jämn efter två perioder, 3–3, innan Örnsköldsvik IB avgjorde i sista perioden.

– Segern idag går till historieböckerna som ett resultat. Vi vann tre poäng, punkt. Trots att vi har stort övertag i bollinnehav och får äga och styra matchen så lyckas vi inte förvalta alla avslut i de två första perioderna, Men i tredje perioden får vi lite utdelning och den lilla skillnaden i effektivt gör att vi vinner sista perioden stort. Vi är jättenöjda med tre poäng och att vi aldrig var riktigt hotade, kommenterade Örnsköldsvik IB:s tränare Daniel Sedin.

Viktor Jonsson och Oskar Spetsare gjorde två mål var för Örnsköldsvik IB. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Petter Sundwall 2, Rasmus Blomberg, Oscar Lundin och Samuel Westin, målen för Wallvik gjordes av Edwin Holm, Jonas Holmberg, Linus Karlsson och Hampus Wasberg.

Resultatet innebär att Örnsköldsvik IB ligger kvar på fjärde plats och Wallvik på sjätte plats i tabellen.

Lördag 14 november spelar Örnsköldsvik IB hemma mot Håsta 16.00 och Wallvik mot RIG Umeå hemma 15.00 i Ljusne Idrottshall.

Matchrapporter: Örnsköldsvik IB ryckte i sista perioden och vann mot Wallvik Storseger för Sundsvall FBC borta mot Wallvik Bollnäs avgjorde i förlängningen mot Örnsköldsvik IB Timrå utklassade Wallvik på bortaplan Dålig start sänkte Timrå mot Örnsköldsvik IB

Den här artikeln handlar om: