TRIXANDET SOM GÅTT VIRALT
Brandon Barber har visat att även han har innebandyskills. Men Youtubestjärnan har en bit kvar till Linnéa Hammars nivå...
Träning

Hockeyprofilens hyllning till Linnéa Hammar: "Helt ofattbart"

ANNONS

Kändisar öser beröm över innebandytalangen: "Det där gör jag inte ens med en ballong"

Pavel Barber är känd inom hockeyvärlden för sina videoklipp med fokus på stickhandling (klubbhantering), med 226 000 prenumeranter på Youtube och 591 000 följare på Instagram. Att han har kärlek för innebandyn är inte heller någon hemlighet då han även lagt upp innebandyklipp och har representerat Kanada i innebandy-VM, då under sitt riktiga namn Brandon Barber.

Tekniska skills ligger honom varmt om hjärtat och när Linnéa Hammars unika trixande gick viralt i veckan så nådde det även honom.

– Skickligheten i det här klippet är helt ofattbart. Så mycket kontroll, och några av grejerna som hon gör har jag aldrig sett någon göra förut. Hon får det att se enkelt ut, säger Barber till Innebandymagazinet.

TV: Kolla in supertalangens briljanta teknik i klippet ovan

Barber är inte den enda kända profilen som hyllar Linnéa Hammar. Klippet har även nått före detta innebandystjärnan och TV-programledaren Niklas Jihde.

– Sjukaste jag sett! Vilken stjärna. Det där gör jag inte ens med en ballong, skriver Jihde på sin Twitter.

Före detta landslagsmålvakten Patrik Åman, som numera också syns i rutan som journalist i olika sportsammanhang, skriver så här: 

– Linnea är utan tvekan en av innebandyns största artister och har så varit under en ganska lång tid. Hon var tidigt ute och visade att hon kan göra grejer med klubba och boll som få andra kan. Magi!

Den här artikeln handlar om: