#ibsilly-nytt
Foto: Tero Väisänen

Poängkung i Superligan lägger klubban på hyllan?

ANNONS

Jönköpings poängkung den gångna säsongen lägger antagligen av vid 25-års ålder.

En av de första bloggarna som vår silly-bloggare Mr. Silly skrev om  i våras handlade om Jönköpings poängkung, Hannes Blomkvist den senaste säsongen. Han hade fått uppgifter om att Blomqvist skulle lämna Jönköping och att han diskuterade en fortsättning med Växjö och Höllviken. Detta skrev Mr.Silly om i slutet på februari och efter det har det varit om Blomkvist nästa klubbadress fram tills nu.

För Jönköpings-Posten bekräftar Blomqvist att han varit en jagad man under Silly Season men att han inte bestämt sig om sin framtid än. Han har tränat på med Jönköping men nu när laget går på fyra veckors semester ska Blomkvist fundera på om han ska fortsätta spela överhuvudtaget eller lägga klubban på hyllan.

- Jag har inte bestämt mig än. Jag har tränat på med laget och funderat på om jag ska fortsätta, känt lite på hur det skulle vara att inte spela. Just nu lutar det åt att jag inte kommer att spela alls, men jag vet inte. I höst kanske jag kommer att vara sugen på innebandy igen, säger Blomkvist till tidningen.

25-åringen kommer från sin bästa säsong i Superligan med 20 gjorda mål och 19 assist. I fall att det skulle bli en fortsättning så blir det i Jönköping och ingen annanstans.

- Jag blir nog kvar i Jönköping men jag kommer inte att spela i Mullsjö eller Fagerhult och jag är inte intresserad av att varva ner i någon klubb lägre ner. Ska jag spela är det med JIK.

Video: Höjdpunkter från Jönköpings säsong.


Den här artikeln handlar om: