Foto: Adam Troy
Blogg
Jönköpings mardrömsbesked?
ANNONS

Mr. Silly har nåtts av oroväckande nyheter för alla Jönköpings-supportrar.

Sillysäsongen har knappt börjat men ändå snurrar ryktena vidare och det känns som att årets sillysäsong kan bli en riktig upp och ner-vändare i SSL. Nu har jag nåtts av ett riktigt mardrömsbesked för Jönköping som ser ut att kunna få det ännu svårare att nå slutspel nästa säsong.

För enligt uppgifter som nått mig så funderar lagets poängkung Hannes Blomkvist på att röra sig från klubben och söka sig till nya jaktmarker. Både Höllviken och Växjö ska vara intresserade och Blomkvist har nu ett svårt val framför sig med flera kontraktsförslag att ta ställning till. Jönköping kommer nog få arbeta hårt för att behålla Blomkvist till hösten.

Växjö vill ju förstärka truppen till nästa säsong och har flera som redan nu ryktas lämna. Jesper Sankell, André Andersson är bara några som ser ut att kunna röra på sig. Man har dessutom erkänt att man letar efter poängspelare till hösten och Blomqvist kan ju bli precis det man behöver för att fylla igen tomrummet.

Mr. Silly är Innebandymagazinets nya anonyma Silly season-bloggare. Här kommer heta rykten och stoff att behandlas. Har du tips eller information till Mr. Silly? Tveka då inte att maila till sillyseason@innebandymagazinet.se eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret här.

Du kanske även vill läsa:
Uppgifter: Tappar landslagsstjärnan - gjort klart med ny klubb
Uppgifter: Tappar landslagsstjärnan - gjort klart med ny klubb
Den här artikeln handlar om: