#ibsilly
Foto: Per Wiklund

Flera glada sillybesked för Höllviken, både förlängningar och nyförvärv

ANNONS

Höllviken har gjort klart med två spelare från RIG Umeå och samtidigt förlängt med två i befintliga truppen.

Nu står det klart att Höllviken värvar två stycken spelare från RIG Umeå till nästa säsong. Spelarna det rör sig om är Elias Niclasson och Daniel Ring, och Rings övergång var något som Mr. Silly kunde berätta om tidigare idag.

- Elias är en spelskicklig och trygg back som ursprungligen kommer från Västerås och Daniel, som ursprungligen kommer från Åkersberga, är en snabb leftare som snittat över 1 poäng per match i årets allsvenskan. Båda herrarna är födda 2001 och vi tror stenhårt på deras framtid i SSL och i den orange tröjan, skriver Höllviken på sin Instagram.

Höllviken tappar Pontus Karlson Martell efter den här säsongen men har bland annat förlängt med poängkungen Johannes Wilhelmsson till nästa säsong och lagbygget till hösten fortsätter därmed i en rask takt. Man har även förlängt med målvakten Erik Lennheimer samt backen Erik Larsson.

- Simon har under säsongen tagit stora steg i sin utveckling och via sin nyfunna backposition fått en väldigt betydande roll, skriver Höllviken på sin Instagram.


Visa det här inlägget på Instagram

⭐️ BOOM! VI HÄLSAR TVÅ NYA STJÄRNOR VÄLKOMNA TILL HÖLLVIKEN! ⭐️⁣ ⁣⁣ ⁣Det är med stor glädje som vi hälsar två nya stjärnor välkomna till Höllviken Innebandy - säg hej till Elias Niclasson och Daniel Ring från RIG Umeå! ⁣ ⁣⁣ ⁣Elias är en spelskicklig och trygg back som ursprungligen kommer från Västerås och Daniel, som ursprungligen kommer från Åkersberga, är en snabb leftare som snittat över 1 poäng per match i årets allsvenskan. Båda herrarna är födda 2001 och vi tror stenhårt på deras framtid i SSL och i den orange tröjan!⁣ ⁣⁣ ⁣Vi återkommer inom kort med intervjuer. 👊⁣ ⁣⁣ ⁣#heltvanligastjärnor #höllvikeninnebandy #hibf #puma #salmingfloorball #svenskasuperligan #svenskinnebandy #skånesinnebandyförbund #innebandymagazinet #ibnytt

Ett inlägg delat av Höllviken IBF (@hollvikenibf)

Den här artikeln handlar om: